Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2024-12-30 7
Šis gėrimas ne tik padidina budrumą ir prideda energijos, bet ir pagerina jūsų savijautą, nuotaiką bei libido.
(0) 2024-12-29 9
Sviestas yra vienas iš dažniausiai virtuvėje naudojamų riebalų. Tačiau jis turi būti tinkamai laikomas. Taip išlaikysime jo šviežumą, skonį ir maistinę vertę. Jeigu sviestas laikomas netinkamomis sąlygomis, jis gali prarasti kokybę ir netgi kelti pavojų sveikatai.
(0) 2024-12-28 6
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0) 2024-12-28 4
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0) 2024-12-27 -6
Kalėdos, Naujųjų metų tostas ar vakarėlis su draugais – tai progos išgerti alkoholio. Jei manote, kad viena taurė vyno ar vienas mažas alaus bokalas neturi įtakos jūsų sveikatai ir blaivumui, deja, klystate. Net tokia nedidelė alkoholio dozė apsvaigina, sutrikdo kepenų ir smegenų veiklą.
(0) 2024-12-27 4
Šukuose lieka plaukų? Pasak medikų, taip nutinka dažnam, bet kartais šis požymis rodo, kad vertėtų peržiūrėti savo mitybą.
(0) 2024-12-26 1
Prieš milijonus metų mūsų protėviai prarado vitamino C gamybos geną – ir pamėgo citrusinius vaisius. Nuo to laiko iš šių rūgščių vaisių homininai išaugino tokius visame pasaulyje populiarius produktus kaip saldžius apelsinus ir rūgščias citrinas, rašo „New Scientist“.
(1) 2024-12-25 26
Tai kepenyse virsta riebalų pirmtaku, vadinamu lipidais. Šie lipidai vėliau gali maitinti auglį.
(0) 2024-12-24 2
Žmonės protarpinį badavimą praktikuoja jau daugelį metų. Tai galima palyginti su maisto papildais: vieniems jis duoda aiškią naudą, kitiems – jokio poveikio, o kai kuriems netinkamas naudojimas gali sukelti nepageidaujamų pasekmių.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos