Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Riešutai
 
 

Riešutai

.
(0) 2024-05-07 7
Šie riešutai yra geras geležies, seleno ir cinko šaltinis.
(0) 2024-02-18 6
Pistacijų įtraukimas į mitybą yra puikus būdas palaikyti ir apsaugoti virškinimo sistemos sveikatą.
(0) 2024-02-11 8
Mokslininkai išsiaiškino, kodėl naudinga įtraukti šį užkandį į savo mitybą.
(1) 2024-01-30 11
Gydytojas įvardijo produktus, kuriuos turėtų valgyti norintys sulaukti 100 metų.
(0) 2023-09-15 13
Įtraukę į savo racioną tam tikrus maisto produktus, galite išlaikyti savo smegenis sveikas ir aktyvias bei pagerinti pažinimo gebėjimus.
(1) 2023-08-13 7
Sauja pekano riešutų gali sumažinti antsvorio ir diabeto riziką, rodo naujas tyrimas. Tik nebūtina valgyti vis tą patį – specialistai sako, kad panašią naudą sveikatai suteikti gali ir kitų rūšių riešutai.
(0) 2023-03-11 13
Riešutai dažnai giriami kaip sveikatai palankus užkandis, nes juose gausu širdžiai naudingų riebalų, vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Visgi, ne visos riešutų rūšys turi vienodą maistinę vertę.
(0) 2021-01-14 2
Mes kasdien susiduriame su stresinėmis situacijomis: darbe, namie, viešose vietose. Emociniai sukrėtimai neigiamai veikia ir psichiką, ir kūną. Todėl verta žinoti, kurie produktai padeda lengviau susidoroti su emociniu krūviu ir tapti atsparesniems stresui.
(1) 2020-11-19 6
Muskato riešutai naudojami kaip prieskonis. Įprastai jo reikia visai nedaug - vos keli žiupsneliai sriubai, troškiniui, bulvių ar mėsos patiekalams suteiks malonesnį skonį. Bet ar žinojote, kad muskato riešutas gali turėti ir haliucinogeninį poveikį?
(0) 2020-10-27 11
Vieni riešutus vadina mėgstamiausiu užkandžiu, kiti – kąsnio dydžio energijos užtaisu, rašoma pranešime spaudai. Kiekviena jų rūšis mėgstama, vertinga ir savaip ypatinga. Spalio 22-ąją atšventus tarptautinę riešutų dieną kviečiame ne tik prisiminti jų naudą sveikatai, bet ir sužinoti keletą įdomių faktų apie riešutų vartojimo įpročius – kaip jie keičiasi?
(0) 2020-08-06 5
Daug kas net neįtaria, kad paprastuose produktuose, kuriuos valgome beveik kasdien, gali būti nuodingų medžiagų ir kad jais galima nusinuodyti. Net bulvės, vyšnios, riešutai turi nuodingų medžiagų. Kad išvengtume pavojaus, verta žinoti, kur jos slypi ir kokių augalų dalių jokiu būdu negalima vartoti maistui.
(2) 2020-08-05 37
Kepenys yra ypatingai svarbios mūsų organizmui. Jos padeda iš jo pašalinti toksinus. Deja, kepenys dažnai kenčia nuo netinkamos mitybos ir streso.
(0) 2020-05-07 46
„Patarimas valgyti riebiai – ypač maistą, kuriame gausu sočiųjų riebalų, – skamba beprotiškai, vos prieš dešimtmetį būčiau aiškinęs, kad taip pakenksite savo sveikatai. Tačiau mano paties organizmas, kraujo tyrimai, tūkstančiai pacientų ir dešimtys tūkstančių žmonių, kurie paklausė šio patarimo, sako ką kita“, – prisipažįsta „Riebalų dietos“ (išleido BALTO leidybos namai) autorius, amerikietis gydytojas Markas Hymanas. Knygoje jis dalijasi novatoriška mitybos teorija ir praktiniais patarimais – pateikia dvidešimt vienos dienos dietos planą.
(0) 2020-02-17 15
Naujas mokslinis tyrimas atskleidė, kad tie, kurie kiekvieną dieną valgo graikinių riešutų, gali džiaugtis geresniu virškinimu ir mažesne širdies ligų rizika.
(0) 2019-12-30 4
Kartais užtenka visai nedaug informacijos, kurią vertėtų įsidėmėti, norint pagerinti smegenų veiklą. 
Metai: visi
[1-15] 16-30 31-45 46-60 >>

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos