Arbata
.
(0)
2025-10-07
5
Rudenį dar dažniau norisi pasimėgauti karštos arbatos puodeliu. Paprastai į ją dedame medaus ir citrinos, kartais – imbiero. Tai puikus pasirinkimas, nes šie priedai ne tik pagerina gėrimo skonį, bet ir maloniai šildo. Šįkart vis dėlto dėmesį skirsime kitam ingredientui, kuris pranoksta įprastus arbatos papildus.
(0)
2025-09-28
0
Kai už lango pilka ir vėsu, o lietus barbena į palangę, niekas taip nepakelia nuotaikos, kaip puodelis karšto, aromatingo gėrimo. Vos prasidėjus šaltesniems orams, į rankas keliauja puodelis arbatos. Į ją verta įberti žiupsnelį kvapnaus prieskonio.
(0)
2025-08-31
0
Vienas puodelis šios arbatos gali tapti rimtu konkurentu tradiciniams kalcio šaltiniams ir padėti stiprinti kaulus bei dantis.

