Patarimai: maistas
.


Vieniems kava – būtinas rytinis ritualas, kiti su malonumu išgeria puodelį kavos net vėlai vakare. Tačiau šis įprotis turi savo laiką – svarbu gerti ją tinkamu metu. Dažnai pamirštame, kad kofeinas turi ilgą pusinės eliminacijos laiką, todėl gali trukdyti mūsų nakties poilsiui.


Makaronus atrodo paprasta paruošti, tačiau lengva sugadinti net ir patį geriausią patiekalą. Vietoj elastingų makaronų dažnai gaunasi sulipusi masė, neturinti nieko bendra su itališku tobulumu. Daugelis mano, kad kaltas pats produktas, tačiau problema dažniausiai slypi virimo būde. Viena maža klaida gali lemti, kad makaronai praras savo idealią struktūrą ir skonį.


Česnakas – tai nedidelė daržovė su didžiulėmis sveikatinančiomis savybėmis. Atrodytų, kad visos jo skiltelės tokios pačios, tačiau ar tikrai?


Kasmet visame pasaulyje šimtai tūkstančių žmonių miršta dėl transriebalų vartojimo.


Ar geriate baltą kavą su cukrumi du ar tris kartus per dieną? Ar žinote, kiek tai yra nereikalingų kalorijų? Tokia kava yra našta kasai, širdžiai ir skrandžiui.


Tai puiki idėja, jungianti rudens skonį, šiltų prieskonių aromatą ir energizuojantį kavos poveikį.


Daugeliui kyla klausimas kada po vasaros, atėjus tamsiajam laikotarpiui, pradėti vartoti šį vitaminą?


Poniabudė yra vienas kontroversiškiausių ir žaviausių grybų, kuriuos galima rasti Lietuvos miškuose.


Tinkamas marinatas – tai sėkmės raktas. Vertėtų į jį įdėti ne tik aromatingų prieskonių. Šis priedas, dažniau siejamas su salotomis ar itališka virtuve, suteiks mėsai traškumo ir ypatingo skonio.