Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Fermentuoti produktai
 
 

Fermentuoti produktai

.
(4) 2024-09-03 17
Jame yra nedidelis kiekis vitamino C ir B grupės vitaminų, taip pat kalio, geležies, magnio, fosforo, natrio ir kalcio.
(0) 2024-08-26 2
Mokslininkai atskleidė, kodėl daugelis iš mūsų labiau mėgstame išlydyto, o ne kieto sūrio skonį – ir dėl to kalta mūsų meilė riebiam maistui, rašo „IFLScience“.
(0) 2024-08-08 7
Kalbant apie geriausius maisto produktus, skirtus žarnyno sveikatai, fermentuoti maisto produktai dažnai būna pirmas pasirinkimas.
(0) 2024-06-24 6
Mokslininkai mano, kad sūriui gaminti tinka bet kurio žinduolio, taip pat ir didžiausio gyvūno Žemėje, pienas.
(0) 2024-05-29 11
Šiame produkte yra daug antioksidantų ir jis padeda organizmui reguliuoti kraujyje cukraus kiekį.
(0) 2024-05-09 19
Du didžiausi dietiniai faktoriai – skaidulos ir fermentuotas maistas – yra svarbiausi prioritetai, padedantys palaikyti sveiką virškinimą, ir jie gali pasiūlyti dar daugiau.
(2) 2024-04-30 6
2009 metais Gineso rekordų knyga jį paskelbė pavojingiausiu sūriu pasaulyje.
(0) 2024-03-23 15
Išlaikyti sveikatai palankų kūno svorį gali būti sudėtinga. Vieno atsakymo nėra, o daugelis žmonių yra išbandę įvairių metodų kilogramams tirpdyti.
(0) 2024-03-19 20
Žinoma, kad pieno produktai yra labai naudingi. Ypatingą dėmesį reikėtų atkreipti į sūrius, jie būna kieti, minkšti, su pelėsiu ir be jo, sūrūs ir aštrūs, aromatingi ir nelabai. Tačiau daugelis žmonių nežino, koks sūris geriausias sveikatai – šio produkto rūšių yra tiek daug, kad labai lengva susipainioti.
(3) 2024-02-07 8
Tyrėjai pastebėjo, kad suvalgius iki trijų šio patiekalo porcijų per dieną, tiriamųjų antsvoris sumažėjo 11 procentų, palyginti su valgiusiais mažiau nei vieną porciją.
(0) 2024-01-19 6
Padėti sustiprinti imuninę sistemą, palengvinti lėtinių ligų simptomus, sumažinti uždegiminius procesus, sureguliuoti virškinimą, pagražinti odą ir netgi pakelti nuotaiką. Tai yra tik dalis naudų, kurias gali suteikti gerosios žarnyno bakterijos – probiotikai.
(0) 2024-01-02 4
Pasirodo, sūris gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje. Tai parodė naujas tyrimas. Tiesa, tam tinka ne bet koks sūris.
(0) 2023-12-13 4
Bakterijos, kurių gausu fermentuotuose maisto produktuose ir jogurte, padeda organizmui įveikti stresą, skelbia naujas tyrimas.
(0) 2023-05-08 12
„Šiandien sužinojau, kad parmezano sūris gaminamas iš karvių kūdikių skrandžių & norisi tik verkti“, – parašė vienas naudotojas „Twitter“, paskatindamas tai sužinoti ir kitus. „Šiuo metu tiesiog turėsiu tapti visišku veganu.
Metai: visi
[1-15] 16-30 >>

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos