Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Patarimai: maistas
 
 

Patarimai: maistas

.
(0) 2025-09-26 3
Sužinokite, kaip ilgiau mėgautis sultingais, saldžiais bananais, be sudėtingų triukų ar brangių įrankių.
(0) 2025-09-26 2
Pamiršote išimti žuvį iš šaldiklio, o šeima jau laukia pietų? Nesijaudinkite – dar niekas neprarasta. Yra paprastas triukas, kaip greitai atšildyti žuvį ir paruošti šviežią, skanų patiekalą neprarandant kokybės ir nekenkiant sveikatai.
(0) 2025-09-26 1
Salotos ir sveikas maistas ne visuomet eina išvien. Po spalvinga žaluma gali slėptis nemenkas kalorijų kiekis. Sužinok, kaip rinktis ir ruošti tokias salotas, kurios iš tiesų yra lengvos ir maistingos.
(0) 2025-09-26 13
Jo trūkumas gali sukelti daugybę sveikatos problemų, todėl verta pasirūpinti, kad kasdienėje mityboje netrūktų šio vitamino.
(0) 2025-09-26 0
Pusryčiams nereikia riebalų, kad jie būtų skanūs. Pakanka vieno ingrediento, kad įprasta kiaušinienė virstų puria, kreminės tekstūros ir lengva versija, kuri skoniu pranoksta net ir keptą ant sviesto.
(0) 2025-09-25 0
Vakare, užuot valgius saldumynus ar traškučius, verta rinktis tai, kas iš tikrųjų naudinga sveikatai.
(0) 2025-09-25 1
Auksiniai, minkšti ir per kelias minutes paruošiami – šie greitai paruošiami moliūgų blyneliai – tai būdas į savo kasdienybę įnešti jaukumo ir rudens skonio.
(2) 2025-09-25 10
Michałas Wrzosekas yra geriausias pavyzdys, kad mitybos įpročius galima pakeisti. Jis įveikė nutukimą ir jau keletą metų įvairiais kanalais internete stengiasi padėti lenkams priimti sveikesnius pirkinių sprendimus. Jis taip pat įvertino kavą iš populiaraus prekybos tinklo.
(0) 2025-09-25 3
Ruošiant atsargas rudeniui ir žiemai, svarbu pasirūpinti ne tik tuo, kad jos būtų skanios, bet ir naudingos mūsų organizmui. Tam verta atsigręžti į vieną populiarią daržovę, kuri naujai paruošta gali pasirodyti tikra pagalba ir padėti išvengti peršalimų. Sužinokite, kokias raugintas daržoves verta pasigaminti.
(0) 2025-09-25 8
Ryžiai turi daug veislių – nuo baltųjų iki juodųjų. Bet ar brangesni tikrai sveikesni, ar tai tik rinkodaros triukas?
(0) 2025-09-25 6
Po žieve slepiasi šviesus arba raudonas minkštimas, kurio skonis primena ananasą ir braškę.
(0) 2025-09-23 -13
Nuo pat vaikystės namuose kiaušiniai buvo kepami su sviestu. Tai buvo beveik kaip privalomas ritualas. Tačiau pasirodo, kad klydome – kiaušinius reikia kepti kitaip.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos