Patarimai: maistas
.
(0)
2024-12-28
6
Šis gėrimas ne tik padidina budrumą ir prideda energijos, bet ir pagerina jūsų savijautą, nuotaiką bei libido.
Tūkstančiai paruošimo būdų: verta valgyti ištisus metus – pilna sveikų riebalų ir jaunystės vitaminų
(0)
2024-12-28
6
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0)
2024-12-28
4
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0)
2024-12-28
5
Sviestas yra vienas iš dažniausiai virtuvėje naudojamų riebalų. Tačiau jis turi būti tinkamai laikomas. Taip išlaikysime jo šviežumą, skonį ir maistinę vertę. Jeigu sviestas laikomas netinkamomis sąlygomis, jis gali prarasti kokybę ir netgi kelti pavojų sveikatai.
(0)
2024-12-28
12
Lietuvoje jis itin populiarus. Ir labai gerai! Mokslininkai jį laiko sveikiausiu vaisiumi pasaulyje.
(0)
2024-12-27
-6
Kalėdos, Naujųjų metų tostas ar vakarėlis su draugais – tai progos išgerti alkoholio. Jei manote, kad viena taurė vyno ar vienas mažas alaus bokalas neturi įtakos jūsų sveikatai ir blaivumui, deja, klystate. Net tokia nedidelė alkoholio dozė apsvaigina, sutrikdo kepenų ir smegenų veiklą.
(1)
2024-12-25
26
Tai kepenyse virsta riebalų pirmtaku, vadinamu lipidais. Šie lipidai vėliau gali maitinti auglį.
(0)
2024-12-24
2
Žmonės protarpinį badavimą praktikuoja jau daugelį metų. Tai galima palyginti su maisto papildais: vieniems jis duoda aiškią naudą, kitiems – jokio poveikio, o kai kuriems netinkamas naudojimas gali sukelti nepageidaujamų pasekmių.
(0)
2024-12-21
6
Kava stimuliuoja, suteikia energijos ir pagreitina virškinimą, todėl padeda mesti svorį. Ji taip pat turi įtakos odos būklei ir ją atjaunina.
(0)
2024-12-20
11
Nauja apžvalga gali pradžiuginti kavos mėgėjus, nes joje teigiama, kad kavos gėrimas kasdien gali būti susijęs su ilgesniu ir sveikesniu gyvenimu, rašo „Newsweek“.