Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Patarimai: maistas
 
 

Patarimai: maistas

.
(0) 2025-08-09 2
Jie jau daugelį metų yra neatsiejama Lietuvos sodų dalis, tačiau šiandien jų vis rečiau pasitaiko ant mūsų stalų.
(0) 2025-08-09 0
Ji tokia populiari, kad jos galima rasti ant prekystalių šalia vištienos ar kiaulienos.
(0) 2025-08-09 0
Diena be kavos – tai iššvaistyta diena. Turbūt joks gėrimas nėra toks tonizuojantis, kai 6 val. ryto atmerkiate akis ir apmąstote savo egzistencijos prasmę. Tačiau reikia būti atsargiems su priedais, nes jie gali paversti jūsų kavą kažkuo kaloringesniu nei didelis picos gabalas.
(0) 2025-08-09 3
Nors dėl savo skonio ir išvaizdos šios kuklios uogos yra nenugalimos, jos yra daug daugiau nei sezoninis užkandis. Jose gausu vitaminų, antioksidantų ir nervų sistemą palaikančių maistinių medžiagų, todėl jos gali veikti kaip natūralus organizmo skydas. Štai kodėl verta jomis užkandžiauti – tai naudinga jūsų širdžiai, smegenims ir imuninei sistemai. Ir lietuviai šias uogas vis labiau pamėgsta, ir gausiau valgo.
(0) 2025-08-09 2
Vakarų virtuvėje jie vis dar nepakankamai įvertinti.
(0) 2025-08-09 1
Avietės neabejotinai yra vieni skaniausių ir sveikiausių sezoninių uogų, kuriomis galime mėgautis vasarą. Tačiau prieš mėgaudamiesi jų skoniu, jas reikia kruopščiai nuplauti. Taigi, kaip tai padaryti tinkamai, kad avietės netaptų koše?
(0) 2025-08-09 2
Jis palaiko smegenų funkciją, gerina susikaupimą, padeda virškinti ir mažina uždegimą.
(0) 2025-08-09 0
Daugelis žmonių kasdien griebiasi puodelio kavos, kad padidintų energijos lygį. Šis gėrimas gali ne tik stimuliuoti, bet ir palaikyti sveikatą – o tinkamas ingredientas gali sustiprinti jo savybes ir subtiliai palaikyti medžiagų apykaitą.
(0) 2025-08-08 7
Raudoni ir geltoni vaisiai, pūvantys ant šaligatvių, yra įprastas vaizdas daugelyje miestų. Verta atgaivinti pamirštą vaikystės skonį ir užtikrinti, kad kuo mažiau vaisių būtų iššvaistyta.
(0) 2025-08-08 6
Nors jis daugelį metų karaliauja itališkoje virtuvėje, Lietuvoje jis nėra itin populiarus. Neteisingai! Šis augalas ne tik nuostabiai kvepia ir pagerina patiekalų skonį, bet ir teigiamai veikia imunitetą, virškinimą ir bendrą savijautą.
(0) 2025-08-08 0
Mitybos tendencijų jūroje dažnai pamirštame produktus, kurie Lietuvoje buvo žinomi ir vertinami jau šimtmečius.
(0) 2025-08-07 5
Augant susidomėjimui natūraliais sveikatos metodais, šis vaisius įgauna vis didesnį pripažinimą.
(0) 2025-08-07 7
Daugelis žmonių juos ignoruoja, laikydami peraugusiais, neapetitiškais ir nenaudingais. Tačiau dideli, lauke užauginti agurkai yra nepakankamai įvertintas sezono lobis. Nors jie netinka marinuoti, jie turi daugybę panaudojimo būdų kulinarijoje – nuo uogienių iki vakarienės patiekalų ir užkandžių.
(0) 2025-08-07 3
Šis egzotiškas vaisius, pasižymintis unikaliu skoniu ir įspūdingomis savybėmis, Europoje vis dar mažai žinomas.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos