Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Patarimai: maistas
 
 

Patarimai: maistas

.
(0) 2025-03-03 8
Jose dažnai būna per daug riebalų, druskos, konservantų ir dirbtinių priedų.
(0) 2025-03-03 2
Šis vaisius džiugina ne tik savo egzotišku skoniu, bet, visų pirma, gausybe maistinių medžiagų, kurios palaiko organizmą įvairiais lygmenimis.
(0) 2025-03-03 0
Šis produktas ant stalų puikuojasi šimtmečius, o apie jo vertingąsias savybes kalbama jau seniai.
(2) 2025-03-03 1
Jūs esate tai, ką valgote ir geriate, o gydytoja natūropatė atskleidė, kokių „toksiškų“ gėrimų turėtumėte vengti, kad jūsų kūnas būtų sveikesnis.
(0) 2025-03-03 4
Ilgą laiką buvo manoma, kad kiaušinių vengti vertėtų žmonėms, turintiems padidėjusį cholesterolio kiekį.
(0) 2025-03-03 21
Kiekvienas nori, kad jo smegenys veiktų kuo efektyviau. Jei norite pagerinti savo svarbiausio organo veiklą, anot Jungtinės Karalystės mokslininkų, tereikia saujos riešutų, kurių rasite bet kurioje parduotuvėje.
(0) 2025-03-01 0
Italijoje yra „sveikiausio kaimo“ pasaulyje vardą pelnęs Pioppi miestelis, kuriame daugelio gyventojų sulaukia 100 metų. Nepaisant to, kad jų meniu yra šoninės, šokolado, riebaus jogurto ir net raudonojo vyno, tai nė kiek nepakenkia jų gyvenimo kokybei.
(0) 2025-02-28 12
Subalansuota mityba atlieka svarbų vaidmenį palaikant tiek fizinę, tiek psichinę sveikatą. Baltymai yra statybinė medžiaga, reikalinga tinkamam kūno funkcionavimui. Bet kaip suprasti, kad suvartojame per daug baltymų? Pateikaime 5 požymius.
(0) 2025-02-28 1
Arbata yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje. Ji puikiai tinka sušilti šaltomis dienomis ir atsigaivinti, kai patiekiama šalta vasarą. Tačiau ruošdami arbatą pastebite kai ką nerimą keliančio ir susimąstote, kodėl arbata putoja? Yra paprastas paaiškinimas.
(0) 2025-02-28 6
Bulvės, nors yra skanios ir sočios, dažnai patenka į savo sveikata ir figūra besirūpinančių žmonių juodąjį sąrašą. Pasirodo, tai nėra pagrįsta! Bulvėse yra vertingų maistinių medžiagų, o tam tikra gudrybe galime žymiai sumažinti jų glikemijos indeksą ir padaryti jas dar sveikesniu maistu.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos