Žuvies gaminiai
.


Joje mažai kalorijų ir labai mažai riebalų, todėl tai idealus pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi sveika mityba.
Tūkstančiai paruošimo būdų: verta valgyti ištisus metus – pilna sveikų riebalų ir jaunystės vitaminų


Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.


Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.


Mokslininkai atskleidė, kad kasdienis omega-3 žuvų taukų papildų vartojimas gali turėti įtakos jūsų elgsenai, rašo „Newsweek“.


Ekspertė pabrėžė, kad norint išvengti širdies ir kraujotakos ligų bei infarkto, nereikėtų pasikliauti žuvų taukų papildais.


Medikai teigia, kad tinkama mityba padeda išvengti priešlaikinio organizmo senėjimo.