Mityba
.


Tai yra puiki alternatyva klasikinei latė. Nenuostabu, kad korėjietės taip noriai geria šį gėrimą. Jis naudingas ne tik mūsų veido odai, bet ir bendrai savijautai bei sveikatai.


Jie jau daugelį metų yra neatsiejama Lietuvos sodų dalis, tačiau šiandien jų vis rečiau pasitaiko ant mūsų stalų.


Pagrindiniai „supermaisto“ produktai yra uogos, lapiniai žalumynai, riešutai, alyvuogių aliejus ir ankštiniai augalai.


Milijonams žmonių kava yra kur kas daugiau nei rytinis ritualas. Tačiau nedaugelis žino, kad nefiltruotoje kavoje yra medžiagos, galinčios padėti sumažinti vidinį (visceralinį) riebalų sluoksnį – pavojingiausią riebalų tipą mūsų sveikatai.


Skaidulos, kalis ir vitaminas C – bulvių privalumai. Tačiau blogai, kad jose yra daug krakmolo – angliavandenių, kurie greitai skyla į gliukozę.


Diena be kavos – tai iššvaistyta diena. Turbūt joks gėrimas nėra toks tonizuojantis, kai 6 val. ryto atmerkiate akis ir apmąstote savo egzistencijos prasmę. Tačiau reikia būti atsargiems su priedais, nes jie gali paversti jūsų kavą kažkuo kaloringesniu nei didelis picos gabalas.


Ji tokia populiari, kad jos galima rasti ant prekystalių šalia vištienos ar kiaulienos.


Nors dėl savo skonio ir išvaizdos šios kuklios uogos yra nenugalimos, jos yra daug daugiau nei sezoninis užkandis. Jose gausu vitaminų, antioksidantų ir nervų sistemą palaikančių maistinių medžiagų, todėl jos gali veikti kaip natūralus organizmo skydas. Štai kodėl verta jomis užkandžiauti – tai naudinga jūsų širdžiai, smegenims ir imuninei sistemai. Ir lietuviai šias uogas vis labiau pamėgsta, ir gausiau valgo.