Patarimai: maistas
.


Vienas puodelis šios arbatos gali tapti rimtu konkurentu tradiciniams kalcio šaltiniams ir padėti stiprinti kaulus bei dantis.


Šis gėrimas ne tik suteikia energijos, bet ir daro daug teigiamesnį poveikį sveikatai, nei manyta anksčiau.


Kai kalbame apie dietinę mėsą, dažniausiai į galvą ateina vištiena ar kalakutiena. Tačiau egzistuoja alternatyva, kuri ne tik nenusileidžia joms pagal maistinę vertę, bet ir kai kuriais aspektais jas pranoksta.


Kava – tai gėrimas, kuris tikrai nėra neutralus organizmui. Visų pirma, joje yra kofeino, kuris stimuliuoja organizmą, bet taip pat kovoja su laisvaisiais radikalais. Tačiau joje taip pat yra oksalo rūgšties, kuri gali jungtis prie mineralų, tokių kaip kalcis, geležis ir magnis, sumažindama jų absorbciją į kraują.


Virtuvėje tvarka yra svarbi ne tik šaldytuve, bet ir keptuvėje. Atrodo, paprastas klausimas – ką pirmiau dėti, svogūnus ar morkas – gali turėti lemiamą įtaką patiekalo skoniui, aromatui ir net tekstūrai.