Kaip tausoti sveikatą
.


Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.


Citrinos žievelė gali visiškai pakeisti patiekalo skonį. Mėgstame ją dėti į biskvitą, grietinėlės padažą ar net prie keptos vištienos. Tačiau kai kurių vaisių atveju toks malonumas gali būti pavojingas sveikatai.


Reguliarus šių medžiagų vartojimas padeda ne tik profilaktiškai mažinti migreną, bet ir gerina bendrą savijautą.


Daugeliui iš mūsų kelionės viešuoju transportu yra kasdienis ritualas – kartais neutralus, kartais varginantis, o kartais stebėtinai raminantis.


Dauguma pirkėjų rinkdamiesi kiaušinius pasižiūri tik į spalvą, lukšto išvaizdą ir galiojimo datą. Tačiau specialistai įspėja – vien to neužtenka. Kiaušinio dydis gali daug pasakyti apie vištos sveikatą ir net riziką jūsų organizmui.


Pastaraisiais metais išpopuliarėjo pistacijų desertai. Pistacijos yra skanus, traškus užkandis, kurį verta įtraukti į įvairiapusę mitybą. Kokia jų valgymo nauda?


Tai laikoma vienu reikšmingiausių ankstyvųjų įspėjamųjų signalų apie besivystančią neurodegeneracinę ligą.


Mūsų mitybos įpročiai daro didžiulę įtaką mūsų kūnui – beveik visiems organams, kaulams ir sąnariams, nervų ir imuninei sistemai.