Mityba
.


Pasirodo, kad kavos mėgėjai turi pranašumą prieš tuos, kurie jos vengia. Naujausi tyrimai nurodo tikslų kiekį, kuris labiausiai sustiprina naudą sveikatai. Patikrinkite, ar jūsų rytinė rutina yra optimali, ar galbūt kavos išgeriate per daug... arba per mažai. Atsakymas gali nustebinti!


Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.


Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.


Česnakas gali pakeisti bet kurių salotų skonį, suteikdamas joms išraiškingumo ir aromato. Tačiau kartais jo intensyvumas nustelbia kitus ingredientus, o aštrus poskonis burnoje išlieka ilgai. Laimei, yra paprastas būdas sušvelninti jo skonį, neprarandant nei maistinių medžiagų, nei ypatingo aromato.


Citrinos žievelė gali visiškai pakeisti patiekalo skonį. Mėgstame ją dėti į biskvitą, grietinėlės padažą ar net prie keptos vištienos. Tačiau kai kurių vaisių atveju toks malonumas gali būti pavojingas sveikatai.