Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Patarimai: maistas
 
 

Patarimai: maistas

.
(0) 2025-08-22 4
Šis gėrimas ne tik suteikia energijos, bet ir daro daug teigiamesnį poveikį sveikatai, nei manyta anksčiau.
(0) 2025-08-22 11
Įsivaizduokite kavą kaip rytinį žvalumo šaltinį, tačiau saldų ir nekaloringą.
(0) 2025-08-21 13
Kai kalbame apie dietinę mėsą, dažniausiai į galvą ateina vištiena ar kalakutiena. Tačiau egzistuoja alternatyva, kuri ne tik nenusileidžia joms pagal maistinę vertę, bet ir kai kuriais aspektais jas pranoksta.
(0) 2025-08-21 1
Pasak ekspertų, tokią žuvį lengva valgyti, nes ji paprastai jau būna minkšta.
(0) 2025-08-20 10
Pasirodo, kavą pamažu keičia kitas gėrimas, turintis daug naudos sveikatai.
(0) 2025-08-19 -1
Kava – tai gėrimas, kuris tikrai nėra neutralus organizmui. Visų pirma, joje yra kofeino, kuris stimuliuoja organizmą, bet taip pat kovoja su laisvaisiais radikalais. Tačiau joje taip pat yra oksalo rūgšties, kuri gali jungtis prie mineralų, tokių kaip kalcis, geležis ir magnis, sumažindama jų absorbciją į kraują.
(0) 2025-08-18 2
Ką mitybos specialistai pataria valgyti, kai jaučiatės alkani vėlai vakare?
(0) 2025-08-18 0
Virtuvėje tvarka yra svarbi ne tik šaldytuve, bet ir keptuvėje. Atrodo, paprastas klausimas – ką pirmiau dėti, svogūnus ar morkas – gali turėti lemiamą įtaką patiekalo skoniui, aromatui ir net tekstūrai.
(2) 2025-08-18 -7
Virtuvėje daugelis mūsų vandenį arbatinuke užverda ne vieną kartą – ypač jei jo šiek tiek liko po ankstesnio virimo. Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo visiškai nekaltas įprotis, tačiau mokslininkai ir sveikatos specialistai atkreipia dėmesį, kad pakartotinis vandens virinimas gali turėti tiek neutralų, tiek potencialiai neigiamą poveikį, priklausomai nuo aplinkybių.
(0) 2025-08-17 11
Ilgiau virtuvės spintelėje paliktas česnako svogūnėlis paprastai išaugina žalius ūglius.
(1) 2025-08-17 2
Kiaulienos kepsniai gali būti kulinarinis hitas arba... visiška katastrofa. Viskas priklauso nuo vieno dalyko: mėsos pasirinkimo.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos