Žuvies gaminiai
.
(0)
2025-10-17
-6
Vienas neįprastas priedas prie kiaušinienės pagerins jos skonį ir sustiprins sveikatinančias savybes. Ją paruoši vos per 10 minučių iš keturių nebrangių ingredientų, kuriuos rasi bet kurioje maisto prekių parduotuvėje – tad neieškok pasiteisinimų. Šiandien nubėk į parduotuvę, o rytoj rytą pradėk nuo šio patiekalo. Tavo smegenys tikrai tau padėkos už tokį pusryčių pasirinkimą.
(0)
2025-09-30
14
Dėl intensyvaus skonio jos puikiai dera su daržovėmis, alyvuogių aliejumi ar citrina, o kartu paprastai ir pigiai aprūpina organizmą gausybe naudingų medžiagų.
(0)
2025-09-26
2
Pamiršote išimti žuvį iš šaldiklio, o šeima jau laukia pietų? Nesijaudinkite – dar niekas neprarasta. Yra paprastas triukas, kaip greitai atšildyti žuvį ir paruošti šviežią, skanų patiekalą neprarandant kokybės ir nekenkiant sveikatai.
(0)
2025-09-10
44
Metų metus lietuviai nenorėjo valgyti žuvies, tačiau tai keičiasi. Statistika rodo, kad jos valgome vis daugiau – nors vis dar mažiau nei dauguma europiečių.
(0)
2025-08-15
32
Tai aukštos kokybės baltymų, taip pat nepakeičiamųjų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis.
(0)
2025-08-09
21
Lašiša ir menkė dažniausiai pasirodo mūsų lėkštėse, o retkarčiais vilioja paltusas ar skumbrė. Viena rūšis yra neteisingai nustumta į antrą planą. Verta jai duoti šansą, nes ji žavi savo skoniu.
(0)
2025-05-31
9
100 g porcijoje yra apie 18 g baltymų, todėl tai puikus pasirinkimas sportininkams ir žmonėms, besilaikantiems daug baltymų turinčios dietos.

