Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2025-09-11 0
Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.
(0) 2025-09-11 1
Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.
(0) 2025-09-11 1
Česnakas gali pakeisti bet kurių salotų skonį, suteikdamas joms išraiškingumo ir aromato. Tačiau kartais jo intensyvumas nustelbia kitus ingredientus, o aštrus poskonis burnoje išlieka ilgai. Laimei, yra paprastas būdas sušvelninti jo skonį, neprarandant nei maistinių medžiagų, nei ypatingo aromato.
(0) 2025-09-11 1
Citrinos žievelė gali visiškai pakeisti patiekalo skonį. Mėgstame ją dėti į biskvitą, grietinėlės padažą ar net prie keptos vištienos. Tačiau kai kurių vaisių atveju toks malonumas gali būti pavojingas sveikatai.
(0) 2025-09-10 2
Reguliarus šių medžiagų vartojimas padeda ne tik profilaktiškai mažinti migreną, bet ir gerina bendrą savijautą.
(0) 2025-09-08 0
Visa plytelė šokolado, didelė pakuotė bulvių traškučių, ledų dėžutė – kartais sunku įjungti stabdžiu, nors ir jaučiame persivalgymą. Neįprastas ir staigus potraukis maistui (moterų atveju) dažniausiai siejamas su nėštumu. Bet ar tai gali būti vėžio simptomas?

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos