Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Bendrosios mitybos rekomendacijos
 
 

Bendrosios mitybos rekomendacijos

.
(0) 2025-09-22 -1
Nuo pat vaikystės namuose kiaušiniai buvo kepami su sviestu. Tai buvo beveik kaip privalomas ritualas. Tačiau pasirodo, kad klydome – kiaušinius reikia kepti kitaip.
(0) 2025-09-22 1
Nors daug kalbama apie tai, ką ir kiek valgome, daug rečiau atkreipiame dėmesį į tai, kada valgome.
(0) 2025-09-21 11
Jo trūkumas gali sukelti daugybę sveikatos problemų, todėl verta pasirūpinti, kad kasdienėje mityboje netrūktų šio vitamino.
(0) 2025-09-20 5
Sveiki sviesto pakaitalai gali visiškai pakeisti įprastą sumuštinį. Jie suteikia energijos, ilgam pasotina, be to, palaiko širdies bei nervų sistemos veiklą. Sužinok, kodėl verta rinktis namuose gamintą užtepėlę ir kaip lengvai ją pasigaminti.
(0) 2025-09-20 22
Klasikiniai bulviniai blynai turi gausybę gerbėjų, tačiau, deja, jie nėra be trūkumų. Dažnai net varva nuo aliejaus, o nusausinimas ant popierinio rankšluosčio po kepimo neduoda norimo rezultato. Laimei, tereikia į tešlą įmaišyti vieną paprastą ingredientą, kuris veiksmingai padės išvengti šios problemos.
(0) 2025-09-19 1
Ruduo be moliūgų? Neįmanoma. Būtent dabar turguose ir parduotuvėse galima rasti didžiausią jų pasirinkimą. Bet kurį rinktis, kad jis būtų šviežias, sultingas ir ilgai tinkamas vartoti?
(1) 2025-09-18 4
Maltiniai – tikra lietuviškos virtuvės klasika, jau daugelį kartų žavinti savo skoniu. Pakanka tinkamų proporcijų, kad jie būtų sultingi ir nepaprastai gardūs.
(0) 2025-09-17 3
Ar staigus noras suvalgyti saldumynų, sūrių užkandžių ar rūgščių produktų yra tik sutapimas, ar organizmas bando mums ką nors pasakyti? Kūnas siunčia signalus, kurie gali rodyti tam tikrų maistinių medžiagų trūkumą. Kaip juos atpažinti ir suteikti organizmui tai, ko jam iš tiesų reikia? Kokius signalus siunčia organizmas?
(0) 2025-09-13 -3
Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos