Kaip tausoti sveikatą
.


Pasirodo, kad kavos mėgėjai turi pranašumą prieš tuos, kurie jos vengia. Naujausi tyrimai nurodo tikslų kiekį, kuris labiausiai sustiprina naudą sveikatai. Patikrinkite, ar jūsų rytinė rutina yra optimali, ar galbūt kavos išgeriate per daug... arba per mažai. Atsakymas gali nustebinti!


Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.


Citrinos žievelė gali visiškai pakeisti patiekalo skonį. Mėgstame ją dėti į biskvitą, grietinėlės padažą ar net prie keptos vištienos. Tačiau kai kurių vaisių atveju toks malonumas gali būti pavojingas sveikatai.


Reguliarus šių medžiagų vartojimas padeda ne tik profilaktiškai mažinti migreną, bet ir gerina bendrą savijautą.


Daugeliui iš mūsų kelionės viešuoju transportu yra kasdienis ritualas – kartais neutralus, kartais varginantis, o kartais stebėtinai raminantis.