Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Žuvies gaminiai
 
 

Žuvies gaminiai

.
(0) 2025-09-25 2
Pamiršote išimti žuvį iš šaldiklio, o šeima jau laukia pietų? Nesijaudinkite – dar niekas neprarasta. Yra paprastas triukas, kaip greitai atšildyti žuvį ir paruošti šviežią, skanų patiekalą neprarandant kokybės ir nekenkiant sveikatai.
(0) 2025-09-10 42
Metų metus lietuviai nenorėjo valgyti žuvies, tačiau tai keičiasi. Statistika rodo, kad jos valgome vis daugiau – nors vis dar mažiau nei dauguma europiečių.
(0) 2025-08-16 -2
Tai tikras maistinių medžiagų lobynas, ypač smegenims.
(0) 2025-08-15 32
Tai aukštos kokybės baltymų, taip pat nepakeičiamųjų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis.
(0) 2025-08-09 21
Lašiša ir menkė dažniausiai pasirodo mūsų lėkštėse, o retkarčiais vilioja paltusas ar skumbrė. Viena rūšis yra neteisingai nustumta į antrą planą. Verta jai duoti šansą, nes ji žavi savo skoniu.
(0) 2025-05-31 9
100 g porcijoje yra apie 18 g baltymų, todėl tai puikus pasirinkimas sportininkams ir žmonėms, besilaikantiems daug baltymų turinčios dietos.
(0) 2025-05-29 -3
Žuvis – tai ne tik gardus, bet ir nepaprastai naudingas produktas mūsų sveikatai. Joje gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra itin svarbios širdies ir kraujagyslių sistemai, smegenų veiklai ir bendrai organizmo būklei. Vis dėlto, norint išsaugoti visas šias vertingas medžiagas, labai svarbu pasirinkti tinkamą žuvies paruošimo būdą. Nemaža dalis žmonių, gamindami žuvį, daro klaidų, kurios sumažina šio produkto naudą. Tad ko reikėtų vengti ir kaip geriausia gaminti žuvį?

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos