Patarimai: maistas
.
(0)
2025-11-14
2
Nepridegančios keptuvės yra populiarūs virtuvės reikmenys, naudojami visame pasaulyje, nes juos lengva valyti ir gaminti maistą. Tačiau gydytojai ir mokslininkai teigia, kad šios naudos turi paslėptą ir pavojingą minusą.
(0)
2025-11-14
1
Jie vis dažniau pasirodo receptuose, ypač tarp tų, kurie laikosi augalinės mitybos. Jie suteikia patiekalams šiek tiek sūrio skonį ir yra tikras maistinių medžiagų lobynas.
(0)
2025-11-13
5
Kai kurios rūšys gali turėti bakterijų, virusų ar parazitų, keliančių pavojų sveikatai, o net ir gyvybei.
(0)
2025-11-11
0
Medžiagų apykaitą lemia produktų tipas, sudėtis (baltymai, riebalai, angliavandeniai), kiekis ir valgymo režimas.
(0)
2025-11-11
7
Šis vaisius kadaise buvo prabangos simbolis, o šiandien jį randame kiekvienoje parduotuvėje. Ir labai gerai – nes jis ne tik stiprina imunitetą, bet ir lėtina senėjimo procesus. Svarbiausia, kad jame esantys vitaminai lengvai pasisavinami. Vyresnio amžiaus žmonėms tikrai verta įtraukti šį egzotinį, bet visai nebrangų vaisių į savo mitybą.
(0)
2025-11-10
3
Jis labai skanus, visiškai natūralus, todėl šiuo metų laiku jį verta vartoti profilaktiškai.
(0)
2025-11-10
0
Daugelis žmonių apie tai net nesusimąsto, o vėliau tenka kovoti su maistinėmis kandimis. Todėl verta prisiminti kelias paprastas taisykles iškart po apsipirkimo ir laikyti miltus taip, kad jie kuo ilgiau išliktų švieži.

