Patarimai: maistas
.


Atsakymas į klausimą, kaip tinkamai laikyti sviestą, atrodo trivialus, nes labiausiai paplitęs būdas yra laikyti jį šaldytuve.


Pirkdami daugelis vartotojų mielai renkasi akcijinius produktus, kurių galiojimas jau eina į pabaigą. Vieni juos suvartoja iš karto, kiti deda į šaldiklį, o dar kiti svarsto galimybę užšaldyti. Bet ar tai tikrai saugu?


Valgomas minkštimas, kurio skonis yra unikali, subalansuota saldžios karamelės ir ryškiai citrininės rūgštelės kombinacija.


Rudenį dar dažniau norisi pasimėgauti karštos arbatos puodeliu. Paprastai į ją dedame medaus ir citrinos, kartais – imbiero. Tai puikus pasirinkimas, nes šie priedai ne tik pagerina gėrimo skonį, bet ir maloniai šildo. Šįkart vis dėlto dėmesį skirsime kitam ingredientui, kuris pranoksta įprastus arbatos papildus.


Parduotuvėse netrūksta jau paruoštų pupelių konservuose, kurias galima valgyti iš karto, tačiau vis dar daugelis žmonių mieliau renkasi sausas pupeles ir verda jas patys namuose. Ir svarbiausia – tai nebūtinai reikia daryti tik vienu, įprastu būdu.


Daugeliui žmonių rytinis kavos gėrimas yra ritualas, be kurio jie negali pradėti dienos.


Žalioji kava yra ne kas kita, kaip žalios, neskrudintos kavos pupelės. Dėl to, kad jos nėra skrudintos, sakoma, kad jos turi daug sveikatą stiprinančių savybių. Skonis taip pat svarbus, nes žalioji kava yra žymiai subtilesnė, su ryškiomis žolelių natomis.


Šis kavos priedas ne tik pagerina skonį, bet ir palaiko organizmą. Jo dėka žarnynas veikia kaip laikrodis, o virškinimo sistema dirba visu pajėgumu. Tokia kava verta pradėti dieną.


Dėl intensyvaus skonio jos puikiai dera su daržovėmis, alyvuogių aliejumi ar citrina, o kartu paprastai ir pigiai aprūpina organizmą gausybe naudingų medžiagų.