Mėsos gaminiai
.
(0)
2025-11-09
-2
Mūsų šalyje ši mėsa nėra ypač populiari. Vis dėlto verta jai suteikti šansą – ji sužavi tiek savo skoniu, tiek maistine verte.
(0)
2025-11-05
9
Po ta blizgia plėvele dažnai slepiasi produktas, kuris tik iš tolo primena tikrą mėsą.
(0)
2025-10-19
0
Tinkamas marinatas – tai sėkmės raktas. Vertėtų į jį įdėti ne tik aromatingų prieskonių. Šis priedas, dažniau siejamas su salotomis ar itališka virtuve, suteiks mėsai traškumo ir ypatingo skonio.
(0)
2025-10-12
9
Ji kasdien lieka vištienos šešėlyje, tačiau tikrai nusipelno pagaliau pasirodyti kulinarinio spindesio šviesoje. Šios mėsos rūšį turėtų ypač dažnai rinktis vyresnio amžiaus žmonės.
(0)
2025-09-30
2
Kiaulienos nugarinė – tai elegancijos ir švelnumo sinonimas. Tačiau daugelis bijo ją gaminti. Sultingumo paslaptis – tinkamas kepimo laikas ir vienos klaidos vengimas. Sužinokite, kaip padaryti, kad šis mėsos gabalas tiesiog tirptų burnoje.
(0)
2025-09-28
5
Kotletai – tai klasika, žinoma kiekvienam iš vaikystės. Vis dėlto neretai nutinka, kad vietoj minkštų ir sultingų jie išeina kiek sausi ir kieti. Jau daugelį metų naudoju patikrintą būdą – paprastą, bet genialų triuką, dėl kurio įprasti kotletai tampa švelnūs viduje, o jų skonis įgauna visai kitą dimensiją.
(1)
2025-09-18
4
Maltiniai – tikra lietuviškos virtuvės klasika, jau daugelį kartų žavinti savo skoniu. Pakanka tinkamų proporcijų, kad jie būtų sultingi ir nepaprastai gardūs.
(0)
2025-09-07
0
Daugelis žmonių kepa vištienos blauzdeles „iš akies“ ir paskui stebisi, kad jos būna sausos arba guminės. O juk tereikia tinkamai nustatyti orkaitę ir pasitelkti kelis paprastus triukus, kad jos pavyktų idealios – sultingos viduje ir traškia odele iš išorės.
(1)
2025-08-17
1
Kiaulienos kepsniai gali būti kulinarinis hitas arba... visiška katastrofa. Viskas priklauso nuo vieno dalyko: mėsos pasirinkimo.

