Mėsos gaminiai
.
(0)
2025-11-22
0
Vakarykščiai kotletai visai neprivalo būti kieti kaip padanga. Jei žinai, kaip juos tinkamai pašildyti, jie vėl įgaus traškią plutelę ir sultingą vidų. Šis paprastas triukas leis jiems išlikti tokiems pat skaniems, kaip ką tik iškepti.
(2)
2025-11-14
3
Kai kurios rūšys gali turėti bakterijų, virusų ar parazitų, keliančių pavojų sveikatai, o net ir gyvybei.
(0)
2025-11-10
-3
Mūsų šalyje ši mėsa nėra ypač populiari. Vis dėlto verta jai suteikti šansą – ji sužavi tiek savo skoniu, tiek maistine verte.
(0)
2025-11-05
10
Po ta blizgia plėvele dažnai slepiasi produktas, kuris tik iš tolo primena tikrą mėsą.
(0)
2025-10-19
0
Tinkamas marinatas – tai sėkmės raktas. Vertėtų į jį įdėti ne tik aromatingų prieskonių. Šis priedas, dažniau siejamas su salotomis ar itališka virtuve, suteiks mėsai traškumo ir ypatingo skonio.
(0)
2025-10-12
9
Ji kasdien lieka vištienos šešėlyje, tačiau tikrai nusipelno pagaliau pasirodyti kulinarinio spindesio šviesoje. Šios mėsos rūšį turėtų ypač dažnai rinktis vyresnio amžiaus žmonės.
(0)
2025-09-30
2
Kiaulienos nugarinė – tai elegancijos ir švelnumo sinonimas. Tačiau daugelis bijo ją gaminti. Sultingumo paslaptis – tinkamas kepimo laikas ir vienos klaidos vengimas. Sužinokite, kaip padaryti, kad šis mėsos gabalas tiesiog tirptų burnoje.
(0)
2025-09-28
5
Kotletai – tai klasika, žinoma kiekvienam iš vaikystės. Vis dėlto neretai nutinka, kad vietoj minkštų ir sultingų jie išeina kiek sausi ir kieti. Jau daugelį metų naudoju patikrintą būdą – paprastą, bet genialų triuką, dėl kurio įprasti kotletai tampa švelnūs viduje, o jų skonis įgauna visai kitą dimensiją.
(1)
2025-09-18
4
Maltiniai – tikra lietuviškos virtuvės klasika, jau daugelį kartų žavinti savo skoniu. Pakanka tinkamų proporcijų, kad jie būtų sultingi ir nepaprastai gardūs.

