Kaip tausoti sveikatą
.


Rudenį dar dažniau norisi pasimėgauti karštos arbatos puodeliu. Paprastai į ją dedame medaus ir citrinos, kartais – imbiero. Tai puikus pasirinkimas, nes šie priedai ne tik pagerina gėrimo skonį, bet ir maloniai šildo. Šįkart vis dėlto dėmesį skirsime kitam ingredientui, kuris pranoksta įprastus arbatos papildus.


Daugeliui žmonių rytinis kavos gėrimas yra ritualas, be kurio jie negali pradėti dienos.


Žalioji kava yra ne kas kita, kaip žalios, neskrudintos kavos pupelės. Dėl to, kad jos nėra skrudintos, sakoma, kad jos turi daug sveikatą stiprinančių savybių. Skonis taip pat svarbus, nes žalioji kava yra žymiai subtilesnė, su ryškiomis žolelių natomis.


Tai ne tik rudens skanėstas, bet ir natūralus būdas palaikyti vyrų potenciją bei sveikatą. Sužinokite, kodėl verta įtraukti juos į savo mitybą ir kaip geriausiai juos paruošti.


Prieš kelerius metus atlikti reikšmingi tyrimai parodė, kad nėra tokios alkoholio dozės, kuri būtų visiškai saugi.


Jei pradedate dieną puodeliu kavos, tikriausiai jau žinote skirtumą tarp jos gėrimo iškart pabudus ir su pusryčiais, ar net valanda ar dviem vėliau.


Kai už lango pilka ir vėsu, o lietus barbena į palangę, niekas taip nepakelia nuotaikos, kaip puodelis karšto, aromatingo gėrimo. Vos prasidėjus šaltesniems orams, į rankas keliauja puodelis arbatos. Į ją verta įberti žiupsnelį kvapnaus prieskonio.


Po žieve slepiasi šviesus arba raudonas minkštimas, kurio skonis primena ananasą ir braškę.


Salotos ir sveikas maistas ne visuomet eina išvien. Po spalvinga žaluma gali slėptis nemenkas kalorijų kiekis. Sužinok, kaip rinktis ir ruošti tokias salotas, kurios iš tiesų yra lengvos ir maistingos.