Raudona mėsa
.
(0)
2025-09-30
2
Kiaulienos nugarinė – tai elegancijos ir švelnumo sinonimas. Tačiau daugelis bijo ją gaminti. Sultingumo paslaptis – tinkamas kepimo laikas ir vienos klaidos vengimas. Sužinokite, kaip padaryti, kad šis mėsos gabalas tiesiog tirptų burnoje.
(0)
2024-10-04
12
Lietuviškai jautienai – tarptautinis pripažinimas: „BIOVELA Group“ laimėjo aukso ir sidabro medalius „World Steak Challenge“ konkurse.
(0)
2021-08-05
11
Išeminės širdies ligos (kurias sukelia susiaurėjusios širdį krauju aprūpinančios arterijos) kasmet nusineša beveik devynis milijonus gyvybių - daugiausia iš visų ligų. Didžiausioje iki šiol atliktų didelės apimties tyrimų apžvalgoje nustatyta, kad raudona ir perdirbta mėsa didina šių širdies ligų riziką.
(2)
2021-07-08
5
Billas Gatesas, Jeffas Bezosas ir Alas Goreas investavo į kompaniją, kuri ketina auginti mėsą iš vulkaninių Jeloustono parko bakterijų.
(0)
2020-12-23
-5
Per vėlyvus savaitgalio pusryčius ne vieno pusryčiautojo galvoje ima suktis įkyri mintis: „Ar galima valgyti tiek daug kumpio?“ Tyrėjams šis klausimas irgi neduoda ramybės, ypač dėl galimos didesnės vėžio rizikos, rašo livescience.com.

