Bendrosios mitybos rekomendacijos
.
(0)
2025-11-11
0
Medžiagų apykaitą lemia produktų tipas, sudėtis (baltymai, riebalai, angliavandeniai), kiekis ir valgymo režimas.
(0)
2025-11-08
3
Nors šie produktai turi daug baltymų, jie dažnai yra itin perdirbti ir sudėtyje turi cukraus.
(0)
2025-11-07
3
Pasižymi naudingomis bakterijomis, kurios reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir palaiko sveiką žarnyno mikrobiomą.
(0)
2025-11-06
-13
Nuo pat vaikystės namuose kiaušiniai buvo kepami su sviestu. Tai buvo beveik kaip privalomas ritualas. Tačiau pasirodo, kad klydome – kiaušinius reikia kepti kitaip.
(0)
2025-10-21
1
Tai puiki idėja, jungianti rudens skonį, šiltų prieskonių aromatą ir energizuojantį kavos poveikį.
(0)
2025-10-18
4
Tai verta kasdien dėti į kavą ir košę, kad pasirūpintum savo imunitetu ne tik rudenį.

