Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Džiovinti vaisiai
 
 

Džiovinti vaisiai

.
(0) 2023-10-20 16
Džiovinti vaisiai – ne tik skanus, bet ir sveikas produktas, galintis padėti sumažinti kraujospūdį.
(0) 2021-12-20 2
Per šventes stalus nuguls įvairūs valgiai ir sutramdyti norą pasigardžiuoti kokiu nors namuose ruoštu skanumynu bus labai sunku. Tai nėra susiję su alkiu. Tiesiog, jei akys mato, širdis geidžia. Bet yra vienas būdas sutramdyti tokius šventinius norus.
(0) 2019-05-24 36
Datulės nelaikomos supermaistu, bet jos naudingos sveikatai daugeliu aspektų, be to, yra saldžios lyg desertas. Pakanka savaitę kasdien suvalgyti po tris datules, ir nauda sveikatai jau bus juntama, rašoma brightside.me.
(1) 2019-03-15 3
Svoris auga arba nekrenta, nors maitinatės sveikai? Gali būti, kad visai nepagalvoję suvartojate šimtus nereikalingų kalorijų. Apie dažnai vartojamus riešutus ir džiovintus vaisius, kaip užkandžius, DELFI laidoje „Sveikatos receptas“ pasakojo Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorius Rimantas Stukas.
(0) 2019-02-12 18
Turbūt nėra žmogaus, kuris nebūtų ragavęs razinų. Nuo mažų dienų prisimename, kaip jomis būdavo gardinama košė, pyragai ar sūreliai. Bet ar tai sveikas maistas? Kokios naudos organizmui gali duoti razinos?
(0) 2019-01-24 10
Nėra jokios abejonės, kad daržovės naudingos sveikatai. Jeigu trokštate numesti vieną kitą nereikalingą kilogramą, patartina atidžiau pastudijuoti daržovių kaloringumą. Mat tarp avokado ir agurko yra milžiniškas skirtumas. O kai kurias daržoves galima vadinti tiesiog mažomis kalorijų bombomis.
(0) 2018-10-02 12
Geležies trūkumas organizme – rimta problema, galinti sukelti anemiją, nuolatinį nuovargį ir silpnumą.
(0) 2018-09-06 5
Slyvos – ne tik ypač maistingi, bet ir sveikatai nepaneigiamai naudingi kaulavaisiai. Jose yra vitaminų ir mineralų, taip pat ląstelienos ir antioksidantų, galinčių padėti sumažinti kai kurių lėtinių ligų tikimybę.
(0) 2018-07-09 2
Informacija apie džiovintų vaisių naudą itin prieštaringa. Vieni sako, kad tai maistingas užkandis, kiti – kad tai tik dar vienas saldumynas, kuriame rasime daug pridėtinio cukraus. Kaip yra iš tiesų, ir kuriuos džiovintus vaisius verta įtraukti į savo pavasarinę, lengvą mitybą?
Metai: visi

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos