Mityba
.


Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.


Pomidorai, kurie pasiekia parduotuvių lentynas, dažnai nuvilia skoniu – jie vandeningi, prėski ir beveik neturi aromato. Tačiau dėl to kaltas ne vien augintojas ar mūsų skonis. Šio reiškinio priežastis gali nustebinti net ir didžiausius daržovių mėgėjus.


Daugelis žmonių kepa vištienos blauzdeles „iš akies“ ir paskui stebisi, kad jos būna sausos arba guminės. O juk tereikia tinkamai nustatyti orkaitę ir pasitelkti kelis paprastus triukus, kad jos pavyktų idealios – sultingos viduje ir traškia odele iš išorės.


Visa plytelė šokolado, didelė pakuotė bulvių traškučių, ledų dėžutė – kartais sunku įjungti stabdžiu, nors ir jaučiame persivalgymą. Neįprastas ir staigus potraukis maistui (moterų atveju) dažniausiai siejamas su nėštumu. Bet ar tai gali būti vėžio simptomas?


Dieta žada pakeisti organizmo biologiją be varginančio kalorijų skaičiavimo ar angliavandenių ribojimo.


Gydytoja paaiškino, kaip tinkama mityba gali paskatinti natūralų odos atsinaujinimą, ją sudrėkinti ir išlyginti raukšles. Ji taip pat dalijasi TOP 7 produktais, kurie veikia padeda odai atrodyti jaunai ir švytinčiai. Odos kokybė prasideda nuo to, ką kasdien dedame į savo lėkštę.


Sumuštinius galima tepti ne tik sviestu ar varškės užtepėlėmis. Verta šiek tiek paįvairinti mitybos rutiną ir išbandyti ką nors naujo.