Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2024-08-27 6
Jame yra sveikatai pavojingų medžiagų, tokių kaip riebalų rūgščių glicidilo esteriai ir riebalų rūgščių transizomerai, pasižymintys kancerogeninėmis savybėmis.
(0) 2024-08-27 29
Pusryčių vengimas gali neigiamai paveikti mūsų sveikatą. Taip pat svarbu, kokius produktus valgome šio svarbiausio dienos valgio metu.
(0) 2024-08-26 2
Mokslininkai atskleidė, kodėl daugelis iš mūsų labiau mėgstame išlydyto, o ne kieto sūrio skonį – ir dėl to kalta mūsų meilė riebiam maistui, rašo „IFLScience“.
(0) 2024-08-26 3
Iš viso „iDip“ dietos dalyviai per 15 mėnesių vidutiniškai numetė 6.9 kg riebalų, rašo „Newsweek“.
(0) 2024-08-25 1
Mitybos ekspertai sutaria dėl vieno vakarienės laiko tarpo.
(0) 2024-08-25 117
Riebaliniai audiniai kraujagyslėse ilgainiui padidina cholesterolio kiekį kraujyje. Didelis cholesterolio kiekis, jei juo nesirūpinama, kelia grėsmę širdies ir kraujagyslių sveikatai. Specialistai įvardijo maisto produktus, kuriuos reikėtų vartoti norint jo išvengti.
(2) 2024-08-23 -15
Apskaičiuota, kad iki 2050 m. diabetu sirgs 1 milijardas žmonių.
(0) 2024-08-21 3
Visavertės mitybos pakeitimas į mitybą, apimančią įvairius riešutus, vaisius ir daržoves su mažiau riebiu padažu. yra gana patikimas būdas žmonėms, kuriems gresia širdies ligos, sumažinti riebalų kiekį organizme. Tačiau ar sveika į šią mitybą įtraukti alyvuogių aliejų?
(6) 2024-08-19 5
Atrodytų – ką čia galima būtų kalbėti apie tokį paprastą patiekalą? Tačiau plaktos kiaušinienės kepimas iš tiesų turi niuansų.
(1) 2024-08-10 12
Mėnesiui atsisakyti cukraus gali atrodyti nelengva užduotis, tačiau teigiami savijautos pokyčiai bus verti pastangų.
(0) 2024-08-08 7
Kalbant apie geriausius maisto produktus, skirtus žarnyno sveikatai, fermentuoti maisto produktai dažnai būna pirmas pasirinkimas.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos