Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Sveikas maistas
 
 

Sveikas maistas

.
(0) 2024-09-10 43
Daugelis iš mūsų girdėjo, kad Japonijoje yra ne tik daug senų žmonių, bet ir sveikų žmonių. Kodėl taip yra? Tai lemia svarbus veiksnys.
(0) 2024-09-07 6
Visą dieną valgyti sveikus užkandžius yra naudinga, sako gydytojai.
(0) 2024-08-21 3
Visavertės mitybos pakeitimas į mitybą, apimančią įvairius riešutus, vaisius ir daržoves su mažiau riebiu padažu. yra gana patikimas būdas žmonėms, kuriems gresia širdies ligos, sumažinti riebalų kiekį organizme. Tačiau ar sveika į šią mitybą įtraukti alyvuogių aliejų?
(0) 2024-08-01 29
Pasak mokslininkų, medus turi neįtikėtinai ilgą galiojimo laiką. Bet net ir jis negali būti išsaugotas amžinai.
(0) 2024-07-12 5
Viena iš agrastų ypatybių ir kartu privalumų yra ta, kad uogos yra mažai kaloringos ir kartu maistingos. Todėl, vartodami mažai kalorijų, galite gauti didelį organizmui reikalingų elementų rinkinį.
(0) 2024-07-05 3
Šiame gardumyne gausu flavanolių, kurie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis ir gali palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą.
(0) 2024-05-25 10
Šparagus galima valgyti ištisus metus, nes jų visada yra.
(0) 2024-05-08 1
Daugelio pamėgtas vaisius apsaugo nuo ligos, kuri pažeidžia kraujagysles ir sukelia insultą.
(7) 2024-04-24 58
Gydytojas pataria iš mitybos raciono pašalinti miltinius patiekalus ir gazuotus gėrimus.
(0) 2024-04-23 6
Kartais atrodo, kad pasaulyje nuolat atsiranda naujų vadinamųjų „supermaisto produktų“, neva turtingų maistinių medžiagų ir pasižyminčių daugybe naudingų savybių. Prie jų prisidėjo ir šaltalankis.
(0) 2024-04-17 30
Knygų apie maisto kultūrą autorius, amerikietis Michaelas Pollanas yra parašęs ne vieną bestselerį. Profesorius jau beveik du dešimtmečius skatina žmones valgyti daugiau daržovių.
(3) 2024-04-15 -26
Diskusijos apie tai, kas sveikiau – sviestas ar margarinas, tęsiasi jau ne vieną dešimtmetį, o argumentų yra įvairių. Tačiau mokslininkai nusprendė išsiaiškinti tiesą šiuo sudėtingu klausimu.
(4) 2024-04-03 20
Avižinių dribsnių skaidulos prisideda prie teigiamo poveikio cholesterolio kiekiui.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos