Agurkai
 .  
						   
						   
              (0) 
                               
                            
                              2025-08-07
                                   (0) 
                               
                            
                              2025-08-07
                             							 
                                7
 7 							
                            							
							
							 
				  
                       
                          Daugelis žmonių juos ignoruoja, laikydami peraugusiais, neapetitiškais ir nenaudingais. Tačiau dideli, lauke užauginti agurkai yra nepakankamai įvertintas sezono lobis. Nors jie netinka marinuoti, jie turi daugybę panaudojimo būdų kulinarijoje – nuo uogienių iki vakarienės patiekalų ir užkandžių. 
                      
                      
                     
					 				  
                     (0) 
                               
                            
                              2024-09-11
                                   (0) 
                               
                            
                              2024-09-11
                             							 
                                2
 2 							
                            							
							
							 
				  
                       
                          Paprastas agurkas, kurį esame įpratę naudoti kulinarijoje, gali būti puiki plaukų ir odos priežiūros priemonė. 
                      
                      
                     
					 				  
                     (1) 
                               
                            
                              2019-08-19
                                   (1) 
                               
                            
                              2019-08-19
                             							 
                                2
 2 							
                            							
							
							 
				  
                       
                          Agurkai, kaip ir įvairių rūšių moliūgai, priklauso moliūginių šeimai. Agurkai turi daug vandens, mažai kalorijų, riebalų, cholesterolio ir natrio, rašoma straipsnyje medicalnewstoday.com. 
                      
                      
                     
					 				  
                    | 
 | ||
 
        
 
