Mityba
.


Daugeliui kyla klausimas: koks aliejus kepimui yra sveikiausias? Atsakymas nėra vienareikšmis – pasirinkimas priklauso nuo kelių veiksnių. Vienas svarbiausių – dūmų taškas – temperatūra, kurioje aliejus įkaista: kuo jis aukštesnis, tuo aliejus atsparesnis kaitinimui ir išlaiko daugiau naudingų savybių.


Šioje populiarioje daržovėje gausu flavonoidų, aminorūgščių, vitaminų ir net retų mikroelementų. Tad neabejotina – česnaką verta įtraukti į savo mitybą ne tik peršalus. Kokios dar jo savybės?


Blynai – tai patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Tačiau viena klaida gali padaryti daug žalos sveikatai.


Sumuštinis – neatsiejama daugelio žmonių pusryčių ar užkandžio dalis. Tačiau sprendimas, ką tepti ant duonos, dažnai sukelia diskusijas ir emocijas.


Šis priedas ir kofeinas veikia sinergiškai, nes šildo kūną ir greitina medžiagų apykaitą.