Šokoladas (Žmogus ir medicina | Mokslas)
.
(0)
2025-11-05
2
Tobulas rudens gėrimas turėtų šildyti, gerinti nuotaiką, būti skanus ir naudingas sveikatai.
(0)
2025-03-21
-12
Dar visai neseniai Dubajaus šokoladas, užpildytas traškiu pistacijų įdaru, valdė internetą.
(0)
2025-01-29
7
Nusiskundimų padaugėja po švenčių, kai žmonės neskuba suvartoti visų saldainių arba palieka palankią aplinką kandims veistis.
(0)
2025-01-08
9
Po švenčių išvyniojote užsilikusį šokoladą iš pakuotės ir pastebėjote, kad jis visas padengtas balkšvomis apnašomis? Specialistai aiškina, ar toks šokoladas tinkamas vartoti.
(0)
2024-07-05
5
Šiame gardumyne gausu flavanolių, kurie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis ir gali palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą.
(0)
2024-05-25
9
Šveicarijos mokslininkai išrado visiškai naują šokolado rūšį, pagamintą iš „kakavos vaisių želė“. Naujajame šokolade naudojama daugiau kakavos vaisių sudedamųjų, todėl jis yra sveikesnis ir tvaresnis, rašo „New Atlas“.
(0)
2024-04-30
4
Kai kurie tyrimai parodė, kad kakavoje esantys flavanoliai mažina su amžiumi susijusį atminties silpnėjimą, tačiau yra tam tikrų niuansų.
(0)
2024-04-19
10
Juodasis šokoladas yra saldumynas, o valgyti saldėsius – kenkia sveikatai, žino kiekvienas. O gal yra išimčių?

