Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Inovacijos maisto pramonėje
 
 

Inovacijos maisto pramonėje

.
(0) 2019-06-18 23
Ar galėtumėte pasakyti, kaip sveikai šiandien papietavote, o gal pavakarieniavote. O vakar? Kiek šiandien per pietus gavote B grupės vitaminų, kiek A? Kiek ir kokių būtinųjų amino rūgščių suvalgėte? Ir kur papietauti, jei norite maitintis tikrai sveikai ir skaniai?
(1) 2019-03-27 7
Nuo seno lietuvių mėgstama beržų sula išgyvena renesansą – vietos ūkininkai skaičiuoja gerokai augančią paklausą, o kartu ir išaugsiančias pajamas. Ekologiškos ir natūralios mitybos tendencijos padiktavo verslo kryptį ir Lietuvos maisto pramonei – produktų gamyboje naudoti beržų sulą, išgautą išskirtinai tik iš Lietuvoje augančių beržų. Ūkininkas Ritas Kvietkus sako šiemet turintis užsakymą išgauti 50 tonų beržų sulos ledų gamybai – tai didžiausias jo ūkyje užsakytas kiekis. Produktai su Lietuvos ūkyje išgauta ekologiška beržų sula, planuojama, keliaus ir už Atlanto – į saulėtąją Kaliforniją.
(2) 2018-11-16 9
Sausasis medus ir sausasis jogurtas, ekologiškos medžiagos vaisiams, uogoms ir daržovėms padengti, kad ilgiau nevystų, negestų, o taip pat sėklų ir riešutų užkandžiai ar džiovintų vaisių, uogų ir daržovių skanėstai – tokie sveiki ir maistingi produktai, pagaminti taikant inovatyvias technologijas, sukurtas Lietuvos mokslininkų, sulaukė didelio Ukrainos maisto pramonės įmonių susidomėjimo.
(7) 2011-12-07 -2
Valgomųjų ledų gamintoja UAB „Ingman ledai“ plečia savo ledų asortimentą. Lietuvoje gerai žinomo prekės ženklo „Karališki“ ledai šeimą papildė dar vienas naujas narys – zefyrų skonio ledai. Įmonės technologai pagamino unikalius zefyrų skonio grietininius ledus, kurių tikrasis skonis atsiskleidžia juos atitirpinus.
Metai: visi

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos