Inovacijos maisto pramonėje
.
(0)
2019-06-18
23
Ar galėtumėte pasakyti, kaip sveikai šiandien papietavote, o gal pavakarieniavote. O vakar? Kiek šiandien per pietus gavote B grupės vitaminų, kiek A? Kiek ir kokių būtinųjų amino rūgščių suvalgėte? Ir kur papietauti, jei norite maitintis tikrai sveikai ir skaniai?
(1)
2019-03-27
7
Nuo seno lietuvių mėgstama beržų sula išgyvena renesansą – vietos ūkininkai skaičiuoja gerokai augančią paklausą, o kartu ir išaugsiančias pajamas. Ekologiškos ir natūralios mitybos tendencijos padiktavo verslo kryptį ir Lietuvos maisto pramonei – produktų gamyboje naudoti beržų sulą, išgautą išskirtinai tik iš Lietuvoje augančių beržų. Ūkininkas Ritas Kvietkus sako šiemet turintis užsakymą išgauti 50 tonų beržų sulos ledų gamybai – tai didžiausias jo ūkyje užsakytas kiekis. Produktai su Lietuvos ūkyje išgauta ekologiška beržų sula, planuojama, keliaus ir už Atlanto – į saulėtąją Kaliforniją.
(2)
2018-11-16
9
Sausasis medus ir sausasis jogurtas, ekologiškos medžiagos vaisiams, uogoms ir daržovėms padengti, kad ilgiau nevystų, negestų, o taip pat sėklų ir riešutų užkandžiai ar džiovintų vaisių, uogų ir daržovių skanėstai – tokie sveiki ir maistingi produktai, pagaminti taikant inovatyvias technologijas, sukurtas Lietuvos mokslininkų, sulaukė didelio Ukrainos maisto pramonės įmonių susidomėjimo.
(7)
2011-12-07
-2
Valgomųjų ledų gamintoja UAB „Ingman ledai“ plečia savo ledų asortimentą. Lietuvoje gerai žinomo prekės ženklo „Karališki“ ledai šeimą papildė dar vienas naujas narys – zefyrų skonio ledai. Įmonės technologai pagamino unikalius zefyrų skonio grietininius ledus, kurių tikrasis skonis atsiskleidžia juos atitirpinus.
|
||