Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Bulvės
 
 

Bulvės

.
(1) 2025-08-30 65
Paragino piliečius „pakentėti dar mėnesį“.
(0) 2025-08-10 0
Skaidulos, kalis ir vitaminas C – bulvių privalumai. Tačiau blogai, kad jose yra daug krakmolo – angliavandenių, kurie greitai skyla į gliukozę.
(0) 2025-08-05 2
Bulvėms dažnai metami kaltinimai dėl nepageidaujamo svorio augimo ar „tuščių kalorijų“. Bet ar jos tikrai tokios blogos? Aptarsime, kuo jos naudingos, kada gali būti žalingos ir kaip jas paruošti skaniausiai ir sveikiausiai.
(0) 2025-05-28 18
Dingo iš parduotuvių lentynų.
(0) 2025-05-24 3
Visi nori gyventi kuo ilgiau, žinoma, su sąlyga, kad jausis gerai ir bus stiprios sveikatos net senatvėje. Nenuostabu, kad mokslininkai ieško būdų, kaip išpildyti šį troškimą.
(1) 2025-05-20 5
Šio tipo angliavandenių galima rasti ne tik bulvėse, bet ir žaliuose bananuose, virtuose ir atvėsintuose ryžiuose, makaronuose ir neskaldytuose grūduose.
(0) 2025-05-16 -2
Nors bulvių sūdymas virtuvėje atrodo kaip nereikšminga smulkmena, tinkamas šio proceso atlikimas gali iš esmės pakeisti gaminamo maisto kokybę. Ar kada susimąstėte, kada ir kaip geriausia sūdyti bulves, kad jos būtų ne tik skanios, bet ir išsaugotų savo naudingąsias savybes? Šiame straipsnyje atskleisime pagrindines bulvių sūdymo taisykles, kurios padės jums pasiekti puikių rezultatų.
(2) 2025-05-07 5
Turbūt nėra populiaresnio garnyro nei virtos bulvės. Jos puikiai papildo bet kokį mėsos ir žuvies patiekalą. Jas ruošiame bent kelis kartus per savaitę, bet ne visada žinome, kad jas galima paruošti greičiau. Net virėjai naudoja šį triuką.
(0) 2025-04-23 1
„Vyriausybė ėmėsi skubių priemonių.“
(1) 2025-03-24 -2
Šiuo metu skaičiuojama, kad vidutinis lietuvis per metus suvalgo apie 100 kg bulvių.
Metai: visi
[1-15] 16-30 31-45 46-60 >>

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos