Mityba
.


Pirkdami daugelis vartotojų mielai renkasi akcijinius produktus, kurių galiojimas jau eina į pabaigą. Vieni juos suvartoja iš karto, kiti deda į šaldiklį, o dar kiti svarsto galimybę užšaldyti. Bet ar tai tikrai saugu?


Valgomas minkštimas, kurio skonis yra unikali, subalansuota saldžios karamelės ir ryškiai citrininės rūgštelės kombinacija.


Rudenį dar dažniau norisi pasimėgauti karštos arbatos puodeliu. Paprastai į ją dedame medaus ir citrinos, kartais – imbiero. Tai puikus pasirinkimas, nes šie priedai ne tik pagerina gėrimo skonį, bet ir maloniai šildo. Šįkart vis dėlto dėmesį skirsime kitam ingredientui, kuris pranoksta įprastus arbatos papildus.


Parduotuvėse netrūksta jau paruoštų pupelių konservuose, kurias galima valgyti iš karto, tačiau vis dar daugelis žmonių mieliau renkasi sausas pupeles ir verda jas patys namuose. Ir svarbiausia – tai nebūtinai reikia daryti tik vienu, įprastu būdu.


Šis kavos priedas ne tik pagerina skonį, bet ir palaiko organizmą. Jo dėka žarnynas veikia kaip laikrodis, o virškinimo sistema dirba visu pajėgumu. Tokia kava verta pradėti dieną.


Dėl intensyvaus skonio jos puikiai dera su daržovėmis, alyvuogių aliejumi ar citrina, o kartu paprastai ir pigiai aprūpina organizmą gausybe naudingų medžiagų.


Kiaulienos nugarinė – tai elegancijos ir švelnumo sinonimas. Tačiau daugelis bijo ją gaminti. Sultingumo paslaptis – tinkamas kepimo laikas ir vienos klaidos vengimas. Sužinokite, kaip padaryti, kad šis mėsos gabalas tiesiog tirptų burnoje.


Kava man – kasdienis privalomas ritualas. Užuot ją gardindama pienu ar įberdama dar vieną šaukštelį cukraus, jau kurį laiką į ją dedu tai, kas daugeliui labiau asocijuojasi su Viduržemio jūros virtuve ar graikiškomis salotomis nei su espreso puodeliu.


Svarbiausia – panaudoti sezono vaisius, t. y. obuolius, tačiau taip pat gali rinktis ir kriaušes.


Tai ne tik rudens skanėstas, bet ir natūralus būdas palaikyti vyrų potenciją bei sveikatą. Sužinokite, kodėl verta įtraukti juos į savo mitybą ir kaip geriausiai juos paruošti.