Patarimai: maistas
.
(0)
2024-12-30
7
Šis gėrimas ne tik padidina budrumą ir prideda energijos, bet ir pagerina jūsų savijautą, nuotaiką bei libido.
(0)
2024-12-29
9
Sviestas yra vienas iš dažniausiai virtuvėje naudojamų riebalų. Tačiau jis turi būti tinkamai laikomas. Taip išlaikysime jo šviežumą, skonį ir maistinę vertę. Jeigu sviestas laikomas netinkamomis sąlygomis, jis gali prarasti kokybę ir netgi kelti pavojų sveikatai.
(0)
2024-12-29
5
Ar neįsivaizduojate savo ryto be kavos puodelio? Nauji tyrimai duoda atsakymą, kurį iš jų pasirinkti, norint mėgautis geriausiu skoniu ir didžiausiu stimuliuojančio kofeino kiekiu.
Tūkstančiai paruošimo būdų: verta valgyti ištisus metus – pilna sveikų riebalų ir jaunystės vitaminų
(0)
2024-12-28
6
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0)
2024-12-28
4
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0)
2024-12-28
17
Lietuvoje jis itin populiarus. Ir labai gerai! Mokslininkai jį laiko sveikiausiu vaisiumi pasaulyje.
(0)
2024-12-27
-6
Kalėdos, Naujųjų metų tostas ar vakarėlis su draugais – tai progos išgerti alkoholio. Jei manote, kad viena taurė vyno ar vienas mažas alaus bokalas neturi įtakos jūsų sveikatai ir blaivumui, deja, klystate. Net tokia nedidelė alkoholio dozė apsvaigina, sutrikdo kepenų ir smegenų veiklą.
(1)
2024-12-25
26
Tai kepenyse virsta riebalų pirmtaku, vadinamu lipidais. Šie lipidai vėliau gali maitinti auglį.