Vaisiai ir daržovės
.


Citrinos žievelė gali visiškai pakeisti patiekalo skonį. Mėgstame ją dėti į biskvitą, grietinėlės padažą ar net prie keptos vištienos. Tačiau kai kurių vaisių atveju toks malonumas gali būti pavojingas sveikatai.


Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.


Pomidorai, kurie pasiekia parduotuvių lentynas, dažnai nuvilia skoniu – jie vandeningi, prėski ir beveik neturi aromato. Tačiau dėl to kaltas ne vien augintojas ar mūsų skonis. Šio reiškinio priežastis gali nustebinti net ir didžiausius daržovių mėgėjus.


Sumuštinius galima tepti ne tik sviestu ar varškės užtepėlėmis. Verta šiek tiek paįvairinti mitybos rutiną ir išbandyti ką nors naujo.


Tai yra puiki alternatyva klasikinei latė. Nenuostabu, kad korėjietės taip noriai geria šį gėrimą. Jis naudingas ne tik mūsų veido odai, bet ir bendrai savijautai bei sveikatai.


Per keturias ar septynias dienas atlikus klinikinius tyrimus buvo rasta reikšmingų pokyčių.