Patarimai: maistas
.


Kiaulienos nugarinė – tai elegancijos ir švelnumo sinonimas. Tačiau daugelis bijo ją gaminti. Sultingumo paslaptis – tinkamas kepimo laikas ir vienos klaidos vengimas. Sužinokite, kaip padaryti, kad šis mėsos gabalas tiesiog tirptų burnoje.


Kava man – kasdienis privalomas ritualas. Užuot ją gardindama pienu ar įberdama dar vieną šaukštelį cukraus, jau kurį laiką į ją dedu tai, kas daugeliui labiau asocijuojasi su Viduržemio jūros virtuve ar graikiškomis salotomis nei su espreso puodeliu.


Svarbiausia – panaudoti sezono vaisius, t. y. obuolius, tačiau taip pat gali rinktis ir kriaušes.


Tai ne tik rudens skanėstas, bet ir natūralus būdas palaikyti vyrų potenciją bei sveikatą. Sužinokite, kodėl verta įtraukti juos į savo mitybą ir kaip geriausiai juos paruošti.


Jei pradedate dieną puodeliu kavos, tikriausiai jau žinote skirtumą tarp jos gėrimo iškart pabudus ir su pusryčiais, ar net valanda ar dviem vėliau.


Ryžiai turi daug veislių – nuo baltųjų iki juodųjų. Bet ar brangesni tikrai sveikesni, ar tai tik rinkodaros triukas?


Kotletai – tai klasika, žinoma kiekvienam iš vaikystės. Vis dėlto neretai nutinka, kad vietoj minkštų ir sultingų jie išeina kiek sausi ir kieti. Jau daugelį metų naudoju patikrintą būdą – paprastą, bet genialų triuką, dėl kurio įprasti kotletai tampa švelnūs viduje, o jų skonis įgauna visai kitą dimensiją.


Kai už lango pilka ir vėsu, o lietus barbena į palangę, niekas taip nepakelia nuotaikos, kaip puodelis karšto, aromatingo gėrimo. Vos prasidėjus šaltesniems orams, į rankas keliauja puodelis arbatos. Į ją verta įberti žiupsnelį kvapnaus prieskonio.


Vakare, užuot valgius saldumynus ar traškučius, verta rinktis tai, kas iš tikrųjų naudinga sveikatai.