Patarimai: maistas
.
(0)
2025-11-15
3
Ji šildo, soti ir (beveik) visiems patinka. Šią sriubą mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Daugelį metų buvo laikoma priešnuodžiu nuo daugelio ligų. Dabar paaiškėja, kad ji gali būti ir žalinga.
(2)
2025-11-14
3
Kai kurios rūšys gali turėti bakterijų, virusų ar parazitų, keliančių pavojų sveikatai, o net ir gyvybei.
(0)
2025-11-14
4
Nepridegančios keptuvės yra populiarūs virtuvės reikmenys, naudojami visame pasaulyje, nes juos lengva valyti ir gaminti maistą. Tačiau gydytojai ir mokslininkai teigia, kad šios naudos turi paslėptą ir pavojingą minusą.
(0)
2025-11-14
1
Jie vis dažniau pasirodo receptuose, ypač tarp tų, kurie laikosi augalinės mitybos. Jie suteikia patiekalams šiek tiek sūrio skonį ir yra tikras maistinių medžiagų lobynas.
(0)
2025-11-11
0
Medžiagų apykaitą lemia produktų tipas, sudėtis (baltymai, riebalai, angliavandeniai), kiekis ir valgymo režimas.
(0)
2025-11-11
7
Šis vaisius kadaise buvo prabangos simbolis, o šiandien jį randame kiekvienoje parduotuvėje. Ir labai gerai – nes jis ne tik stiprina imunitetą, bet ir lėtina senėjimo procesus. Svarbiausia, kad jame esantys vitaminai lengvai pasisavinami. Vyresnio amžiaus žmonėms tikrai verta įtraukti šį egzotinį, bet visai nebrangų vaisių į savo mitybą.
(0)
2025-11-10
3
Jis labai skanus, visiškai natūralus, todėl šiuo metų laiku jį verta vartoti profilaktiškai.

