Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Cheminės medžiagos produktuose ir jų poveikis
 
 

Cheminės medžiagos produktuose ir jų poveikis

.
(63) 2015-10-27 2
Pasaulio sveikatos organizacija atlikusi tyrimus nustatė, jog perdirbta bei apdorota mėsa gali sukelti vėžį.
(0) 2015-10-23 9
Daugiausiai jo būna maisto produktuose, mažiau – ore, vandenyje ir dirvožemyje. Šio nuodo koncentracija gali stipriai svyruoti. Tai priklauso nuo aplinkos užterštumo.
(9) 2015-09-16 18
Tarp daugelio baimių (fobijų) yra ir chemofobija – chemijos ir cheminių medžiagų baimė. Paieškoję galite rasti ne vieno „jokių cheminių medžiagų neturinčio“ produkto reklamą. Įdomu, kaip atrodytų daiktas, kuriame nėra jokių cheminių medžiagų? Jame negalėtų būti vandens, oro, medienos, metalų, plastikų, riebalų, baltymų, angliavandenių...
(0) 2015-08-26 23
Vokietijoje mirė vyras, suvalgęs cukinijos apkepo. Dabar ekspertai aiškinasi, iš kur šioje daržovėje galėjo atsirasti nuodingos medžiagos.
(17) 2015-07-14 65
Norite sužinoti, kas atsitinka organizmui, kai įprasti produktai pakeičiami užaugintais ekologiškai, be pesticidų? Pasižiūrėkite šį įdomų eksperimentą.
(5) 2015-06-18 16
Oficialiame „McDonald‘s“ interneto tinklalapyje galima sužinoti, kokie ingredientai iš tiesų naudojami kiekvienam restorane gaminamam patiekalui. Vis dėlto dėmesį labiausia patraukia populiariosios skrudintos bulvytės.
(3) 2015-03-25 10
Šiais laikais jau nieko nebenustebinsi egzotiškais patiekalais, vabzdžių ir tarakonų delikatesais bei įspūdingais garsiausių virtuvės šefų paruoštais šedevrais. Bet kaip sureaguotumėte, jei pietums patiekta sepija staiga imtų ir atgytų?
(2) 2014-12-30 7
XXI a. žmogus gyvena taip, lyg būtų įgeltas bitės – nuolat skuba, lekia ir neketina sustoti. Nuolatinis skubėjimas iš esmės pakeitė ir moderniosios visuomenės mitybos įpročius. Naujai įsitvirtinęs gyvenimo būdas privertė mus adaptuotis, tačiau ar naujai susiformavę mitybos įpročiai padeda mums išlikti ar atvirkščiai - padaro daugiau žalos nei gėrio?
(4) 2014-12-24 8
Kaip parodė bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausa, atlikta prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ užsakymu, net 82 proc. lietuvių žiemos švenčių stalui gamina žuvies patiekalus. Specialistai įspėja – neteisingai pasirinkta žuvis gali tapti tikru nuodu, tad verta per daug nepiktnaudžiauti žuvies patiekalais. Protingi kiekiai problemų nesukels, tačiau žinoti, kuo rizikuojama - verta.
(5) 2014-12-10 26
Ar nustotumėte kramtyti kramtomąją gumą, jeigu jums pasakytų, kad kiekvienas jos gabalėlis nuodija jūsų organizmą?
(0) 2014-10-27 14
Belgijos mokslininkai nusprendė išsiaiškinti, kodėl musės ir žmonės taip mėgsta alų.
(4) 2014-10-13 71
Šis straipsnis tikrai nėra skirtas nuodingiems grybams aprašyti, kurie auga po akmeniu atokiausiame jūsų daržo kampe.
(18) 2014-10-11 34
Ar yra skirtumas, kokius maisto produktus vartojame - ekologiškus ar įprastinius? Atrodo, labai paprastas klausimas, bet atsakymas net labai nepaprastas. Jo tiesiog niekas nežino - galima dalintis tik nuomonėmis, įžvalgomis. Štai vakar publikavome straipsnį apie tai, kad kai kurių mokslininkų nuomone ekologiškas maistas nieko vertas. O štai dabar, kad nebūtų tendencijų iš mūsų pusės, jau kitas tyrimas, kurio rezultatai kalba apie tai, kad ekologiškas maistas žymiai geresnis.
(13) 2014-10-10 26
Daugelis žmonių įsitikinę, kad ekologiškas maistas yra sveikesnis nei auginamas šiandien įprastiniais metodais. Daugelis žmonių kartais būna neteisūs.
(0) 2014-09-29 24
<i>Dirb­ti­niai sal­dik­liai as­par­ta­mas, sa­cha­ri­nas ir su­kra­lo­zė su­kė­lė pe­lėms gliu­ko­zės ne­to­le­ra­vi­mą – o tai yra dia­be­to ri­zi­ka – tik­riau

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos