Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2024-06-02 13
Karčioji apelsino žievelė, skirta vaisiui apsaugoti, galėtų apsaugoti ir mūsų širdį, rašo „Science Alert“.
(0) 2024-05-31 2
Ne gydymas jau susirgus, o ligų prevencija turi daug didesnį teigiamą poveikį sveikatai, ilgaamžiškumui ir aukštai gyvenimo kokybei. Naujausi technologiniai sprendimai ateina į pagalbą žmogui, norinčiam geriau pasirūpinti savo sveikata, o gydytojui suteikia daugiau būtinos informacijos apie paciento kasdienę sveikatą ir įpročius.
(2) 2024-05-29 5
Ypač perdirbtas maistas kenkia sveikatai. Šią tiesą dar kartą patvirtino naujas tyrimas – valgant daug apdorotų maisto produktų, padidėja pažinimo funkcijų pablogėjimo ir insulto rizika.
(0) 2024-05-29 10
Šiame produkte yra daug antioksidantų ir jis padeda organizmui reguliuoti kraujyje cukraus kiekį.
(0) 2024-05-27 30
Mokslininkai atliko naują badavimo naudos tyrimą ir rado kažką netikėto.
(0) 2024-05-25 10
Šparagus galima valgyti ištisus metus, nes jų visada yra.
(0) 2024-05-25 -1
Nors apie antioksidantų svarbą galima išgirsti vis dažniau, tačiau daug kam šis terminas vis dar skamba tarsi neaiškus burtažodis. Paprastai tariant, tai yra medžiagos, svarbios ne tik mūsų gerai savijautai, bet ir grožiui. Jos atlieka itin svarbų vaidmenį susilpninant laisvųjų radikalų keliamą poveikį mūsų ląstelėms. Tad kokie signalai išduoda, kad mums trūksta antioksidantų? Kaip ir iš kur galime jų gauti? Apie antioksidantus ir jų įtaką mūsų sveikatai bei išvaizdai pasakoja grožio specialistė Indrė Visockienė.
(0) 2024-05-25 9
Šveicarijos mokslininkai išrado visiškai naują šokolado rūšį, pagamintą iš „kakavos vaisių želė“. Naujajame šokolade naudojama daugiau kakavos vaisių sudedamųjų, todėl jis yra sveikesnis ir tvaresnis, rašo „New Atlas“.
(1) 2024-05-24 1
Nemažai nuomonės formuotojų, sportininkų ir paprastų žmonių prisiekinėja ketogenine dieta – atsisakydami angliavandenių ir mėgaudamiesi riebalais jie greitai atsikrato kilogramų ir pagerina savo medžiagų apykaitą.
(0) 2024-05-24 2
Jeigu šaukštas, kuriuo valgote maistą, paverstų jį sūresniu, ar vis tiek vartotumėte tiek druskos? Japonijos gėrimų gigantas „Kirin“ teigia, kad atsakymas į klausimą yra ne, ir Tokijuje pristato unikalų šaukštą „Electric Salt“.
(2) 2024-05-24 27
Ekspertė pabrėžė, kad norint išvengti širdies ir kraujotakos ligų bei infarkto, nereikėtų pasikliauti žuvų taukų papildais.
(0) 2024-05-20 7
Kakava tampa vis populiaresnė, o sveikatos ekspertai ją giria dėl tam tikros teikiamos naudos sveikatai, rašo „USA Today“.
(0) 2024-05-20 9
Nors dauguma mūsų galvoja, kad maitinasi sveikai, išties mes dažnai kasdien suvartojame daugiau kalorijų, nei manome. Štai kodėl būna taip sunku numesti svorio.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos