Agurkai
.
(0)
2025-08-07
7
Daugelis žmonių juos ignoruoja, laikydami peraugusiais, neapetitiškais ir nenaudingais. Tačiau dideli, lauke užauginti agurkai yra nepakankamai įvertintas sezono lobis. Nors jie netinka marinuoti, jie turi daugybę panaudojimo būdų kulinarijoje – nuo uogienių iki vakarienės patiekalų ir užkandžių.
(0)
2024-09-11
2
Paprastas agurkas, kurį esame įpratę naudoti kulinarijoje, gali būti puiki plaukų ir odos priežiūros priemonė.
(1)
2019-08-19
2
Agurkai, kaip ir įvairių rūšių moliūgai, priklauso moliūginių šeimai. Agurkai turi daug vandens, mažai kalorijų, riebalų, cholesterolio ir natrio, rašoma straipsnyje medicalnewstoday.com.
|
||

