Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Natto
 
 

Natto

.
(0) 2019-06-11 9
Mokslas jau seniai žino, kad fermentuoti maisto produktai daro teigiamą įtaką žmogaus imuninei sistemai. Tačiau iki šiol nebuvo aišku, kaip toks maistas mus veikia molekuliniame lygmenyje. Dabar mokslininkai iš Leipcigo Universiteto atliko tyrimą, kuris paaiškino, kaip bakterijos, kurios suraugina kopūstus ir pieną paverčia jogurtu, sąveikauja su žmogaus kūno ląstelėmis.
(0) 2018-03-19 21
Japonijos gyventojų mėgstamas pusryčių valgis vis dažniau traukia mokslininkų dėmesį. Tai – natas („natto“), patiekalas, specialiu būdu fermentuotas iš sojų pupelių. Išvaizda ir skoniu jis primena minkštą sūrį.
Metai: visi

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos