Jūros gėrybės
.
(0)
2024-12-25
3
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0)
2024-12-24
4
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0)
2023-01-20
6
Mokslininkai nustatė ryšį tarp didesnio omega-3 riebalų rūgščių kiekio, gaunamo iš jūros gėrybių, ir mažesnės inkstų ligų rizikos, praneša „The Guardian“.
(0)
2021-06-10
25
Sovietinė valdžia naudojo visokius būdus, kad priviliotų žmones valgyti žuvį. Kodėl?
(2)
2021-02-10
8
Visi girdėjome, kad lašišą valgyti sveika. Juk tai – puikus omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis. Bet ar bet kokią lašišą valgyti sveika? Pasirodo, ne.
(0)
2020-08-14
49
Japonai – viena ilgiausiai gyvenančių tautų pasaulyje. Net ir būdami garbaus amžiaus jie atrodo kur kas jauniau nei jiems yra metų. Mokslininkai sako, kad didelę įtaką žmogaus sveikatai turi mityba, tad japonų maistas domina daugelį. Paryžiuje (Prancūzija) vykusioje tarptautinėje konferencijoje „Harm Reduction in Non Communicable Diseases“ (liet. neinfekcinių ligų žalos mažinimas) japonų onkologas Yasushi Tsuji išdavė ir dar vieną paslaptį, dėl kurios japonai tokie ilgaamžiai.
(0)
2020-08-06
5
Lietuvių agro ir maisto technologijų inovacijų bendrovė „ART21“, bendradarbiaudama su mokslininkais iš Gamtos tyrimų centro, sudomino Europos rinką kuriama nauja austrių kokybės įvertinimo technologija, kuri paremta dirbtiniu intelektu ir gali pakeisti nusistovėjusią Europos moliuskų rinkos tvarką.
(0)
2019-12-24
1
Vitaminas D – vienas iš daugelio vitaminų, kurių reikia, kad būtume sveiki. Esama trijų pagrindinių požymių, kad jums trūksta šio vitamino.
(0)
2018-08-20
-5
Geriausias būdas sužinoti, ar maistas dar yra tinkamas valgyti, nėra žiūrėti į jo galiojimo datą, atspausdintą ant pakuotės. Štai keli metodai, leidžiantys patikrinti, ar jūsų šaldytuve gulintys maisto produktai, įskaitant pieną, sūrį, humusą ir žuvį, nėra sugedę, rašoma businessinsider.com.