Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Riebalai ir riebus maistas
 
 

Riebalai ir riebus maistas

.
(0) 2024-10-09 -1
Pusryčiai dažnai vadinami svarbiausiu dienos valgiu, tačiau mokslininkai nustatė, kad norint numesti svorio, vyrai ir moterys turėtų rinktis labai skirtingus maisto produktus, rašo „Newsweek“.
(0) 2024-08-31 23
Jame yra sveikatai pavojingų medžiagų, tokių kaip riebalų rūgščių glicidilo esteriai ir riebalų rūgščių transizomerai, pasižymintys kancerogeninėmis savybėmis.
(0) 2024-08-26 2
Mokslininkai atskleidė, kodėl daugelis iš mūsų labiau mėgstame išlydyto, o ne kieto sūrio skonį – ir dėl to kalta mūsų meilė riebiam maistui, rašo „IFLScience“.
(0) 2024-08-21 3
Visavertės mitybos pakeitimas į mitybą, apimančią įvairius riešutus, vaisius ir daržoves su mažiau riebiu padažu. yra gana patikimas būdas žmonėms, kuriems gresia širdies ligos, sumažinti riebalų kiekį organizme. Tačiau ar sveika į šią mitybą įtraukti alyvuogių aliejų?
(0) 2024-07-09 9
Tirtas poveikis žarnyno mikrobiomai ir smegenų chemijai.
(0) 2024-06-07 7
Vis daugėja įrodymų, kad į dienos racioną įtraukus vos vieną šaukštelį kokybiško alyvuogių aliejaus galima labai padėti savo sveikatai ir gerai savijautai.
(0) 2024-04-28 10
Ingredientai, iš kurių gaminate maistą, pvz., aliejus, gali turėti didelę įtaką jūsų sveikatai, todėl kai kurių aliejų geriau išvis nenaudoti.
(0) 2024-04-22 16
Prasta mityba – vargas sveikatai. Netinkamai valgančius žmones lydi nutukimas, širdies ligos, 2 tipo diabetas ir vėžys. Medikai dėl to kaltina didelius natrio, riebalų ir cukraus kiekius maiste. Tačiau nebuvo aišku, kokiu būdu tai sukelia onkologines ligas.
(3) 2024-04-15 -26
Diskusijos apie tai, kas sveikiau – sviestas ar margarinas, tęsiasi jau ne vieną dešimtmetį, o argumentų yra įvairių. Tačiau mokslininkai nusprendė išsiaiškinti tiesą šiuo sudėtingu klausimu.
(0) 2023-11-13 -6
Mitybos specialistai paaiškino, kaip tai paveiks jūsų sveikatą – tiek dabar, tiek ateityje.
(0) 2023-09-16 16
Pasirodo, net ne visos patyrusios šeimininkės ir šeimininkai žino, kokį aliejų galima naudoti kepant nepakenkiant sveikatai – rafinuotą ar nerafinuotą saulėgrąžų aliejų.
(0) 2023-05-07 -4
Prieštaringi duomenys glumino mokslininkus dešimtmečius, tačiau jiems pavyko išsiaiškinti, kas yra blogiau: per daug angliavandenių ar per daug riebalų.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos