Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Riebalai ir riebus maistas
 
 

Riebalai ir riebus maistas

.
(0) 2024-10-09 -1
Pusryčiai dažnai vadinami svarbiausiu dienos valgiu, tačiau mokslininkai nustatė, kad norint numesti svorio, vyrai ir moterys turėtų rinktis labai skirtingus maisto produktus, rašo „Newsweek“.
(0) 2024-08-31 23
Jame yra sveikatai pavojingų medžiagų, tokių kaip riebalų rūgščių glicidilo esteriai ir riebalų rūgščių transizomerai, pasižymintys kancerogeninėmis savybėmis.
(0) 2024-08-26 2
Mokslininkai atskleidė, kodėl daugelis iš mūsų labiau mėgstame išlydyto, o ne kieto sūrio skonį – ir dėl to kalta mūsų meilė riebiam maistui, rašo „IFLScience“.
(0) 2024-08-21 3
Visavertės mitybos pakeitimas į mitybą, apimančią įvairius riešutus, vaisius ir daržoves su mažiau riebiu padažu. yra gana patikimas būdas žmonėms, kuriems gresia širdies ligos, sumažinti riebalų kiekį organizme. Tačiau ar sveika į šią mitybą įtraukti alyvuogių aliejų?
(0) 2024-06-07 7
Vis daugėja įrodymų, kad į dienos racioną įtraukus vos vieną šaukštelį kokybiško alyvuogių aliejaus galima labai padėti savo sveikatai ir gerai savijautai.
(0) 2024-04-28 10
Ingredientai, iš kurių gaminate maistą, pvz., aliejus, gali turėti didelę įtaką jūsų sveikatai, todėl kai kurių aliejų geriau išvis nenaudoti.
(0) 2024-04-22 16
Prasta mityba – vargas sveikatai. Netinkamai valgančius žmones lydi nutukimas, širdies ligos, 2 tipo diabetas ir vėžys. Medikai dėl to kaltina didelius natrio, riebalų ir cukraus kiekius maiste. Tačiau nebuvo aišku, kokiu būdu tai sukelia onkologines ligas.
(3) 2024-04-15 -26
Diskusijos apie tai, kas sveikiau – sviestas ar margarinas, tęsiasi jau ne vieną dešimtmetį, o argumentų yra įvairių. Tačiau mokslininkai nusprendė išsiaiškinti tiesą šiuo sudėtingu klausimu.
(0) 2023-11-13 -6
Mitybos specialistai paaiškino, kaip tai paveiks jūsų sveikatą – tiek dabar, tiek ateityje.
(0) 2023-09-16 16
Pasirodo, net ne visos patyrusios šeimininkės ir šeimininkai žino, kokį aliejų galima naudoti kepant nepakenkiant sveikatai – rafinuotą ar nerafinuotą saulėgrąžų aliejų.
(0) 2023-05-07 -4
Prieštaringi duomenys glumino mokslininkus dešimtmečius, tačiau jiems pavyko išsiaiškinti, kas yra blogiau: per daug angliavandenių ar per daug riebalų.
(1) 2022-03-26 5
Paimate skilandį. Pjaunate riekelę. Grožitės baltais kaip perlai lašinukais. Ir dabar pasaulis apsiverčia aukštyn kojomis: pasirodo, tame skilandyje nėra lašinukų. Paaiškėja, kad lašinukai pagaminti iš aliejaus. Arba kad išvis juose nėra riebalų. Ir nors tai skamba kaip fantastika, visgi tai gali būti realybė.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos