Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2025-02-22 3
Reguliarus šių vaisių vartojimas gali būti naudingas žmonėms, turintiems žarnyno problemų, tokių kaip dirgliosios žarnos sindromas ar pasikartojantis vidurių užkietėjimas.
(0) 2025-02-22 1
Bulvės, nors yra skanios ir sočios, dažnai patenka į savo sveikata ir figūra besirūpinančių žmonių juodąjį sąrašą. Pasirodo, tai nėra pagrįsta! Bulvėse yra vertingų maistinių medžiagų, o tam tikra gudrybe galime žymiai sumažinti jų glikemijos indeksą ir padaryti jas dar sveikesniu maistu.
(0) 2025-02-22 1
Ši tema ypač svarbi žmonėms, sergantiems 2 tipo cukriniu diabetu.
(0) 2025-02-22 5
Tai augalas, kuris turėtų būti įtrauktas į kiekvieno, besirūpinančio savo sveikata ir grožiu, racioną.
(0) 2025-02-21 0
Jis pasižymi stipriomis priešuždegiminėmis savybėmis ir padeda kovoti su skausmu sergant reumatoidiniu artritu ir degeneracinėmis sąnarių ligomis.
(0) 2025-02-20 27
Ar žinojote, kad ne visas žuvis saugu valgyti?
(0) 2025-02-20 4
Dėl savo unikalių sveikatai naudingų savybių ir universalaus kulinarinio panaudojimo juos verta įtraukti į savo kasdienį racioną.
(0) 2025-02-19 2
Citrinos daugeliui žmonių gali sukelti nemalonių pojūčių, kai ragaujamos grynos, nes jų skonis yra ypač rūgštus.
(0) 2025-02-18 -10
Kiaušiniai – tikras maistinės vertės lobis. Juose yra baltymų, sveikųjų riebalų, vitaminų ir mineralų. Deja, netinkamai gaminant maistą galime netekti šių vertingų savybių. Taigi, kaip tinkamai virti kiaušinius, kad galėtumėte visapusiškai mėgautis jų teikiama nauda?
(3) 2025-02-17 16
Kiek laiko galima saugiai laikyti makaronus šaldytuve?

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos