Jūros gėrybės
.


Joje mažai kalorijų ir labai mažai riebalų, todėl tai idealus pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi sveika mityba.
Tūkstančiai paruošimo būdų: verta valgyti ištisus metus – pilna sveikų riebalų ir jaunystės vitaminų


Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.


Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.


Mokslininkai nustatė ryšį tarp didesnio omega-3 riebalų rūgščių kiekio, gaunamo iš jūros gėrybių, ir mažesnės inkstų ligų rizikos, praneša „The Guardian“.


Sovietinė valdžia naudojo visokius būdus, kad priviliotų žmones valgyti žuvį. Kodėl?


Visi girdėjome, kad lašišą valgyti sveika. Juk tai – puikus omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis. Bet ar bet kokią lašišą valgyti sveika? Pasirodo, ne.